Prijavite se na besplatnu edukaciju za rad s umirovljenicima

Autor: , 04-12-2020
Fotografirao: CKM
Prijavite se na besplatnu edukaciju za rad s umirovljenicima
Radionica je besplatna, a sudjelovati mogu lokalne organizacije civilnog društva.

Udruga Centar za karijere mladih Dubrovnik u sklopu projekta „Ujedinjene organizacije“ organizira stručnu edukaciju za rad s umirovljenicima koja će se održati u ponedjeljak, 7. prosinca te utorak 8. prosinca od 15:00 do 18:00 sati putem Zoom platforme.

 Sve što je potrebno jest prijaviti se putem maila info@ckmdubrovnik.hr. Pohađanjem ove stručne edukacije polaznici će dobiti korisne upute, informacije i savjete kako provoditi aktivnosti s umirovljenicima, kako im se prilagoditi te na što posebno obratiti pažnju u radu s ovom skupinom.

Zahvaljujući stručnjacima iz ustanove za obrazovanje odraslih koji će održati ovu edukaciju znanja, vještine i kompetencije polaznika bit će na puno višoj razini što je ujedno i dodatna motivacija za rad s krajnjim korisnicima.

Primarni cilj ove radionice jest edukacija i osposobljavanje partnera projekta Ujedinjene Generacije za rad s krajnjim korisnicima. Riječ je o šest partnera koji će u sljedeće dvije godine održati preko 280 aktivnosti za umirovljenike. Uz partnere, prijave za edukaciju su otvorene i za sudjelovanje drugih organizacija lokalnog društva sve s ciljem osmišljavanja i provođenja dugoročnih programa za umirovljenike u svrhu poboljšanja društvenog i osobnog života lokalnih umirovljenika.


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.