Prijavite se za Street Art radionicu – Pokažite kreativnost s bojama i penilima!

Autor: , 05-12-2020
Prijavite se za Street Art radionicu – Pokažite kreativnost s bojama i penilima!
Udruga za mlade Maro i Baro u suradnji s umjetnicama Lenom Kramarić i Petrunjelom Vuković organizira Street Art radionicu za mlade u dobi od 15 do 30 godina koje zanima ova vrsta urbane umjetnosti.

Zbog situacije s epidemijom koronavirusa pripremne radionice će se održati online putem Zoom aplikacije. Mladi će tom prilikom razraditi ideje i likove s voditeljicama dok će se završna radionica održati uživo na otvorenom kod ulaza u Centar za mlade Dubrovnik iza autobusnog kolodvora u Gružu. Sudjelovanjem mladi će dobiti priliku ukomponirati vlastite ideje u veliki mural na ulazu u Centar.

 

Važno je napomenuti kako radionica ima ograničen broj mjesta te je iz tog razloga potrebna prijava putem poveznice.

 

Prva online radionica je u subotu 12. prosinca u 11 sati. Svi prijavljeni će na svoju e-mail adresu dobiti link za online sastanak grupe. Oslikavanje zida je planirano 19. prosinca. u 10 sati.

 

Ukoliko želite malo zasukati rukave, poigrati se s bojama i penilima te stvoriti nešto kreativno - priključite nam se!  


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.