U siječnju započinju školska natjecanja i smotre

Autor: , 08-12-2020
Fotografirao: Wokandapix
U siječnju započinju školska natjecanja i smotre
Agencija za odgoj i obrazovanje objavila je dokument koji se tiče svih učenika koji se pripremaju za neko od mnogobrojnih natjecanja.

Ako se pripremate za neko od natjecanja, zasučite rukave, jer prva školska natjecanja započinju već 19. siječnja.

Školskom razinom natjecanja iz francuskog, talijanskog i španjolskog jezika, 19. siječnja 2021. započet će sezona natjecanja i smotri u školskoj godini 2020./2021.

Proizlazi to iz Vremenika za provedbu natjecanja i smotri učenika/ca osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj u školskoj godini 2020/2021., koji je objavila Agencija za odgoj i obrazovanje, uz suglasnost Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Mnoge zasigurno zanima vrijeme održavanja LiDraNa – smotre literarnog, dramskoscenskog i novinarskog stvaralaštva. Školska razina održat će se do 29. siječnja 2021., a općinska ili gradska do 12. veljače 2021. Županijski LiDraNo bit će 10. ožujka, a državni od 3. do 5. svibnja 2021.

 

Datume svih natjecanja i lidrana pronađite na https://www.azoo.hr/userfiles/AZOO/VREMENIK_NATJECANJA_I_SMOTRI_2020_2021_za_objavu.pdf


Više na https://www.azoo.hr/index.php?view=article&id=8610&naziv=vremenik-natjecanja-i-smotri-u-skolskoj-godini-20202021

 


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.