U siječnju započinju školska natjecanja i smotre

Autor: , 08-12-2020
Fotografirao: Wokandapix
U siječnju započinju školska natjecanja i smotre
Agencija za odgoj i obrazovanje objavila je dokument koji se tiče svih učenika koji se pripremaju za neko od mnogobrojnih natjecanja.

Ako se pripremate za neko od natjecanja, zasučite rukave, jer prva školska natjecanja započinju već 19. siječnja.

Školskom razinom natjecanja iz francuskog, talijanskog i španjolskog jezika, 19. siječnja 2021. započet će sezona natjecanja i smotri u školskoj godini 2020./2021.

Proizlazi to iz Vremenika za provedbu natjecanja i smotri učenika/ca osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj u školskoj godini 2020/2021., koji je objavila Agencija za odgoj i obrazovanje, uz suglasnost Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Mnoge zasigurno zanima vrijeme održavanja LiDraNa – smotre literarnog, dramskoscenskog i novinarskog stvaralaštva. Školska razina održat će se do 29. siječnja 2021., a općinska ili gradska do 12. veljače 2021. Županijski LiDraNo bit će 10. ožujka, a državni od 3. do 5. svibnja 2021.

 

Datume svih natjecanja i lidrana pronađite na https://www.azoo.hr/userfiles/AZOO/VREMENIK_NATJECANJA_I_SMOTRI_2020_2021_za_objavu.pdf


Više na https://www.azoo.hr/index.php?view=article&id=8610&naziv=vremenik-natjecanja-i-smotri-u-skolskoj-godini-20202021

 


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.