Prijavi se za besplatnu radionicu ``Nauči Excel´´

Autor: , 14-12-2020
Fotografirao: Informadur
 Prijavi se za besplatnu radionicu ``Nauči Excel´´
„Nauči Excel“ naziv je besplatne online radionice u organizaciji Udruge za mlade Maro i Baro koje će se održati u srijedu, 16. prosinca, s početkom u 18 sati.

Na radionici će se putem Zoom aplikacije moći naučiti sve potrebno za kvalitetan rad u Excel programu. Zbog epidemioloških mjera radionica će se održati online.

 

Excel je neophodan alat u cijelom svijetu i poslodavci često traže da ste upoznati s njim jer olakšava svaki uredski posao. Mogućnosti su ogromne – vođenje statistike, izračuni, analiza podataka, proračunske tablice i organizacija financija za osobnu i poslovnu primjenu. Uz korištenje Excela moguće je poslovne ili osobne zadatke obaviti brže nego ikad. Uz spomenuti prezentirat će se i alternativni besplatni programi.

 

Voditelj radionice je Tomo Sjekavica, tajnik Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije.

 

PROGRAM:
18:00 - 19:30: Početnički modul
19:30 - 19:45: Pauza
19:45 - 21:15: Napredniji modul
 
Moguće je odslušati jedan ili oba modula.
 

 

Za radionicu se potrebno prijaviti putem Google prijavnicehttps://docs.google.com/forms/d/11gX5htQ3SePiR_3edV5GC_-A69irGnG6p5YazOdkmWs/edit?ts=5fbc2f38&edit_requested=true

 

Svi koji se prijave dobit će poveznicu za Zoom sastanak.

 

 Radionica je financirana kroz projekt Informadur – Informativni centar za mlade 2.0 financiranog od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

 

 

 


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.