Održana online radionica ``Nauči Excel´´

Autor: , 19-12-2020
Fotografirao: Informadur
Održana online radionica ``Nauči Excel´´
„Nauči Excel“ naziv je besplatne online radionice koja se održala u srijedu, 18. prosinca, u organizaciji Udruge za mlade Maro i Baro.

Na radionici se putem Zoom aplikacije moglo naučiti sve potrebno za kvalitetan rad u Excel programu.

 

Excel je neophodan alat u cijelom svijetu i poslodavci često traže da ste upoznati s njim jer olakšava svaki uredski posao. Mogućnosti su ogromne – vođenje statistike, izračuni, analiza podataka, proračunske tablice i organizacija financija za osobnu i poslovnu primjenu. Uz korištenje Excela moguće je poslovne ili osobne zadatke obaviti brže nego ikad. Sve su to bili razlozi zašto je ova radionica održana.

 

Voditelj radionice bio je Tomo Sjekavica, tajnik Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije.

 

Program se sastojao od početničkog i naprednog modula.

 

Radionica je financirana kroz projekt Informadur – Informativni centar za mlade 2.0 financiranog od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.