Održana online radionica ``Nauči Excel´´

Autor: , 19-12-2020
Fotografirao: Informadur
Održana online radionica ``Nauči Excel´´
„Nauči Excel“ naziv je besplatne online radionice koja se održala u srijedu, 18. prosinca, u organizaciji Udruge za mlade Maro i Baro.

Na radionici se putem Zoom aplikacije moglo naučiti sve potrebno za kvalitetan rad u Excel programu.

 

Excel je neophodan alat u cijelom svijetu i poslodavci često traže da ste upoznati s njim jer olakšava svaki uredski posao. Mogućnosti su ogromne – vođenje statistike, izračuni, analiza podataka, proračunske tablice i organizacija financija za osobnu i poslovnu primjenu. Uz korištenje Excela moguće je poslovne ili osobne zadatke obaviti brže nego ikad. Sve su to bili razlozi zašto je ova radionica održana.

 

Voditelj radionice bio je Tomo Sjekavica, tajnik Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije.

 

Program se sastojao od početničkog i naprednog modula.

 

Radionica je financirana kroz projekt Informadur – Informativni centar za mlade 2.0 financiranog od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.