FOTOGALERIJA - Mladi oslikali zid na ulazu u Centar za mlade Dubrovnik

Autor: , 21-12-2020
Fotografirao: Informadur
FOTOGALERIJA - Mladi oslikali zid na ulazu u Centar za mlade Dubrovnik
Nastavljajući projekt Street Art Festival, koji je proveden prošle godine kroz program Šarena zima u Uvali Dubrovačkog zimskog festivala, u subotu, 19. prosinca 2020. oslikan je mural na ulazu u Centar za mlade Dubrovnik.

Organizator projekta je Udruga za mlade Maro i Baro, uz financijsku, organizacijsku i logističku potporu Upravnog odjela za kulturu i baštinu te Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo. Voditeljice likovnih aktivnosti su umjetnice Lena Kramarić i Perunjela Vuković s kojima je udruga organizirala program za mlade u dobi od 15 do 30 godina koje zanima urbana umjetnost.

Pripreme su krenule u studenom, a početkom prosinca mladi su na online pripremnoj radionici razradili idejno rješenje za mural.

Dovršavanje murala nastavit će se između Božića i Nove godine.

Street art oslikavanje zida Centra

NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.