Stipendije za studente iz STEM područja

Autor: , 28-12-2020
Fotografirao: Firmbee
Stipendije za studente iz STEM područja
ICT tvrtka Comping raspisala je natječaj za dodjelu stipendija studentima STEM područja.

Prijaviti se mogu studenti 3. godine preddiplomskog studija i 1. godine diplomskog studija sa smjerova računarstvo, računarsko inženjerstvo, elektrotehnika, matematika, fizika i informacijske tehnologije, s minimalnim prosjekom ocjena 3.5.

Riječ je mjesečnim stipendijama koje iznose 2.000, 3.000 i 4.000 kuna ovisno o godini i razini studija, a koje će se isplaćivati do kraja studija ako stipendisti redovno ispunjavaju obveze. Uz to, oni mogu dobiti pomoć i usmjeravanje pri pisanju diplomskog rada, sudjelovati u različitim edukativnim i zabavnim aktivnostima tvrtke te odraditi praksu.

Prijave su otvorene do 1. veljače 2021. godine, a vrše se na poveznici, na kojoj je moguće pronaći i više informacija o daljnjem selekcijskom postupku.


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.