Stipendije za studente iz STEM područja

Autor: , 28-12-2020
Fotografirao: Firmbee
Stipendije za studente iz STEM područja
ICT tvrtka Comping raspisala je natječaj za dodjelu stipendija studentima STEM područja.

Prijaviti se mogu studenti 3. godine preddiplomskog studija i 1. godine diplomskog studija sa smjerova računarstvo, računarsko inženjerstvo, elektrotehnika, matematika, fizika i informacijske tehnologije, s minimalnim prosjekom ocjena 3.5.

Riječ je mjesečnim stipendijama koje iznose 2.000, 3.000 i 4.000 kuna ovisno o godini i razini studija, a koje će se isplaćivati do kraja studija ako stipendisti redovno ispunjavaju obveze. Uz to, oni mogu dobiti pomoć i usmjeravanje pri pisanju diplomskog rada, sudjelovati u različitim edukativnim i zabavnim aktivnostima tvrtke te odraditi praksu.

Prijave su otvorene do 1. veljače 2021. godine, a vrše se na poveznici, na kojoj je moguće pronaći i više informacija o daljnjem selekcijskom postupku.


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.