SozialMarie - prijevite projekt društvene inovacije

Autor: , 29-12-2020
Fotografirao: Sozial Marie
SozialMarie - prijevite projekt društvene inovacije
Otvoren je 17. po redu natječaj SozialMarie za jednu od najstarijih i najuglednijih europskih nagrada za društvene inovacije.

SozialMarie je nagrada za aktivne društveno inovativne projekte iz polja civilnog društva, javne uprave i poduzetničkog sektora. Osim u Hrvatskoj, nagrada se dodjeljuje u Austriji, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj i Sloveniji.

Provodite li projekt koji se hvata u koštac s aktualnim društvenim izazovima i pritom primjenjuje inovativna rješenja? Traže se isprobane, primijenjene, učinkovite društvene inovacije iz Srednje Europe, i to iz svih društvenih sektora.

Natječaj traje do 19. siječnja 2021. godine. 

Prijave se predaju preko službene stranice https://www.sozialmarie.org/hr/nagrada

Nakon nekoliko faza evaluacije, koja se vodi Kriterijima za društvenu inovaciju1. svibnja 2021. godine će 15 projekata dobiti nagrade. Prve tri nagrade imaju vrijednost 15.000, 10.000 i 5.000 €, a daljnjih 12 nagrada dodjeljuje se u vrijednosti od 2.000 €.


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.