Objavljena brošura Centra za mlade Dubrovnik!

Autor: , 22-12-2020
Fotografirao: informadur
Objavljena brošura Centra za mlade Dubrovnik!
Udruga za mlade Maro i Baro kreirala je i tiskala brošuru ponude za mlade u sklopu Centra za mlade Dubrovnik.

Centar za mlade Dubrovnik prostor je u Luci Gruž od 474 m2 osmišljen za korisno provođenje slobodnog vremena, različite radionice, seminare, savjetovanja i zabavne sadržaje. Udruge mladih i za mlade iz Dubrovnika tamo su pronašle svoj dom.

Online primjerak brošure možete online prelistati ovdje!

 

Brošura je tiskana u sklopu projekta "INFORMADUR - Informativni centar za mlade grada Dubrovnika 2.0" financiranog od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.