Objavljena brošura Centra za mlade Dubrovnik!

Autor: , 22-12-2020
Fotografirao: informadur
Objavljena brošura Centra za mlade Dubrovnik!
Udruga za mlade Maro i Baro kreirala je i tiskala brošuru ponude za mlade u sklopu Centra za mlade Dubrovnik.

Centar za mlade Dubrovnik prostor je u Luci Gruž od 474 m2 osmišljen za korisno provođenje slobodnog vremena, različite radionice, seminare, savjetovanja i zabavne sadržaje. Udruge mladih i za mlade iz Dubrovnika tamo su pronašle svoj dom.

Online primjerak brošure možete online prelistati ovdje!

 

Brošura je tiskana u sklopu projekta "INFORMADUR - Informativni centar za mlade grada Dubrovnika 2.0" financiranog od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.