Call of Duty: Warzone Duo turnir

09-02-2021
Call of Duty: Warzone Duo turnir
Nakon uspješno održana dva besplatna online turnira: Christmas Lockdown Cup i Lockdown Cup Solo te prve Call of Duty Warzone Trio lige koja još uvijek traje, na zahtjev igrača u petak 19. veljače s početkom u 19:00 će se održati i prvi Warzone Duo

Dosadašnji turniri i liga su okupile na stotine igrača ne samo iz Dubrovnika, već iz cijele Hrvatske, ali i iz Europe. Na ovom turniru se također očekuje veliki broj prijava, pa se požurite besplatno prijaviti putem sljedeće poveznice koju ćete pronaći ovdje.

Broj prijava je ograničen. Na turniru će se igrati 5 matcheva, a za ukupni poredak će se bodovati najbolja 3 matcha svake ekipe.

Nakon prijave pratite Discord kanalu Kenova Gaminga za daljnje informacije.

Live stream će kao i do sada biti na Youtube kanalu Kenova Gaminga.

 


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.