Call of Duty: Warzone Duo turnir

09-02-2021
Call of Duty: Warzone Duo turnir
Nakon uspješno održana dva besplatna online turnira: Christmas Lockdown Cup i Lockdown Cup Solo te prve Call of Duty Warzone Trio lige koja još uvijek traje, na zahtjev igrača u petak 19. veljače s početkom u 19:00 će se održati i prvi Warzone Duo

Dosadašnji turniri i liga su okupile na stotine igrača ne samo iz Dubrovnika, već iz cijele Hrvatske, ali i iz Europe. Na ovom turniru se također očekuje veliki broj prijava, pa se požurite besplatno prijaviti putem sljedeće poveznice koju ćete pronaći ovdje.

Broj prijava je ograničen. Na turniru će se igrati 5 matcheva, a za ukupni poredak će se bodovati najbolja 3 matcha svake ekipe.

Nakon prijave pratite Discord kanalu Kenova Gaminga za daljnje informacije.

Live stream će kao i do sada biti na Youtube kanalu Kenova Gaminga.

 


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.