5. FORUMSKA VEČER DRAME I POEZIJE!

Autor: , 18-02-2021
5. FORUMSKA VEČER  DRAME I POEZIJE!
Došlo je doba godine u kojemu je uvijek sve vrvjelo od niza naših lijepih i veselih aktivnosti – Festa Svetoga Vlaha, Dan Grada, maškarate, Lidrano, Forum.

I u ovom čudnom periodu našeg života, Forum se ne da i – ide dalje.

Zato vas pozivamo da se uključite u našu petu forumsku večer, onu koja je posvećena svim vrstama na sceni izgovorene riječi.

Godinama je za ovu večer djeci bila darovana najljepša pozornica u gradu – Kazalište Marina Držića.

Lani, iznenađena i zatečena napadom Covida, nije se uspjela održati.

Ove godine ćemo snimiti sve vaše recitacije, monologe, igrokaze i sve ono što spada pod DRAME I POEZIJE!!!

U nadi da ćemo se što prije opet vratiti u sve „naše“ forumske prostore, scene i oblike druženja, održimo i ovu večer i pokažimo nepozvanoj ali pristigloj i prisutnoj gošći Koroni da mi idemo dalje, s njom i za despet njoj.

Rok za prijavu radova je: 19. veljače 2021 do 10 sati, snimanje vaših izvedbi biti će u kinu Sloboda u ponedjeljak 22. veljače u jutarnjim satima, a raspored i vrijeme snimanja poslati ćemo vam u petak do 16 sati.

Manifestacija se planira održati u online izdanju do kraja mjeseca te će vam tom prilikom biti proslijeđen link na kojem ćete moći pogledati vaše izvedbe.

Link za prijavu izvedbi možete pronaći ovdje.


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.