5. FORUMSKA VEČER DRAME I POEZIJE!

Autor: , 18-02-2021
5. FORUMSKA VEČER  DRAME I POEZIJE!
Došlo je doba godine u kojemu je uvijek sve vrvjelo od niza naših lijepih i veselih aktivnosti – Festa Svetoga Vlaha, Dan Grada, maškarate, Lidrano, Forum.

I u ovom čudnom periodu našeg života, Forum se ne da i – ide dalje.

Zato vas pozivamo da se uključite u našu petu forumsku večer, onu koja je posvećena svim vrstama na sceni izgovorene riječi.

Godinama je za ovu večer djeci bila darovana najljepša pozornica u gradu – Kazalište Marina Držića.

Lani, iznenađena i zatečena napadom Covida, nije se uspjela održati.

Ove godine ćemo snimiti sve vaše recitacije, monologe, igrokaze i sve ono što spada pod DRAME I POEZIJE!!!

U nadi da ćemo se što prije opet vratiti u sve „naše“ forumske prostore, scene i oblike druženja, održimo i ovu večer i pokažimo nepozvanoj ali pristigloj i prisutnoj gošći Koroni da mi idemo dalje, s njom i za despet njoj.

Rok za prijavu radova je: 19. veljače 2021 do 10 sati, snimanje vaših izvedbi biti će u kinu Sloboda u ponedjeljak 22. veljače u jutarnjim satima, a raspored i vrijeme snimanja poslati ćemo vam u petak do 16 sati.

Manifestacija se planira održati u online izdanju do kraja mjeseca te će vam tom prilikom biti proslijeđen link na kojem ćete moći pogledati vaše izvedbe.

Link za prijavu izvedbi možete pronaći ovdje.


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.