Održano predavanje "Obrambeni mehanizmi u zaštiti mentalnog zdravlja"

Autor: , 19-02-2021
Fotografirao: Informadur
Održano predavanje
Povodom tjedna psihologije Savjetovalište za mlade, koje djeluje u sklopu Udruge Maro i Baro, organiziralo je interaktivno predavanje "Obrambeni mehanizmi u zaštiti mentalnog zdravlja".
Predavanje se održalo 19. veljače u prostorijama Centra za mlade.
S temom predavanje upoznala nas je prof. psihologije Suada Salčić koja je putem prezentacije objašnjavala koji sve obrambeni mehanizmi postoje te koliko su nam oni bitni za očuvanje psihičke stabilnosti i koliko nam pomažu da se nosimo sa svakodnevnim izazovima iz okoline i životnim teškoćama.
Osim njezinog zanimljivog predavanja, pristuni su imali priliku poslušati i pogledati pezentaciju učenika Gimnazije Dubrovnik na temu "Mladi i mentalno zdravlje". 
 
 

NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.