Održano predavanje "Obrambeni mehanizmi u zaštiti mentalnog zdravlja"

Autor: , 19-02-2021
Fotografirao: Informadur
Održano predavanje
Povodom tjedna psihologije Savjetovalište za mlade, koje djeluje u sklopu Udruge Maro i Baro, organiziralo je interaktivno predavanje "Obrambeni mehanizmi u zaštiti mentalnog zdravlja".
Predavanje se održalo 19. veljače u prostorijama Centra za mlade.
S temom predavanje upoznala nas je prof. psihologije Suada Salčić koja je putem prezentacije objašnjavala koji sve obrambeni mehanizmi postoje te koliko su nam oni bitni za očuvanje psihičke stabilnosti i koliko nam pomažu da se nosimo sa svakodnevnim izazovima iz okoline i životnim teškoćama.
Osim njezinog zanimljivog predavanja, pristuni su imali priliku poslušati i pogledati pezentaciju učenika Gimnazije Dubrovnik na temu "Mladi i mentalno zdravlje". 
 
 

NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.