Postani ambasador zapošljavanja u EU institucijama

Autor: , 23-02-2021
Postani ambasador zapošljavanja u EU institucijama
Traži se student koji ima želju postati ambasador koji će promovirati mogućnosti zapošljavanja u institucijama Europske unije među kolegama na Sveučilištu koje pohađa. Kandidat za ovu poziciju treba biti motiviran, ekstrovert, entuzijastičan.

Osim što će s drugima dijeliti informacije i sam će naučiti više o mogućnostima zapošljavanja u spomenutim institucijama. Osim toga, student će još: stvoriti studentsku mrežu kontakata diljem Europe, tijekom studija steći radno iskustvo kojim ćete obogatiti svoj životopis, razvijati vještine u području javnog govorenja, marketinga i ljudskih resursa, dobiti potpuno osposobljavanje i mentorstvo tijekom cijelog mandata, upoznati dužnosnike EU-a na visokom položaju te dobiti preporuke na temelju svojeg rada.

Ambasador istražuje ciljane skupine, sastavlja mailing listu i distribuira informacije o karijeri unutar EU-a preko odgovarajućih kanala, drži prezentacije, posjećuje relevantne događaje i pronalazi zanimljive predavače, izvršava mjesečne zadatke i redovito izvještava o svojim aktivnostima i slično.

 

Prijave su otvorene do 19. ožujka 2021godine, a vrše se putem poveznice.


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.