Postani ambasador zapošljavanja u EU institucijama

Autor: , 23-02-2021
Postani ambasador zapošljavanja u EU institucijama
Traži se student koji ima želju postati ambasador koji će promovirati mogućnosti zapošljavanja u institucijama Europske unije među kolegama na Sveučilištu koje pohađa. Kandidat za ovu poziciju treba biti motiviran, ekstrovert, entuzijastičan.

Osim što će s drugima dijeliti informacije i sam će naučiti više o mogućnostima zapošljavanja u spomenutim institucijama. Osim toga, student će još: stvoriti studentsku mrežu kontakata diljem Europe, tijekom studija steći radno iskustvo kojim ćete obogatiti svoj životopis, razvijati vještine u području javnog govorenja, marketinga i ljudskih resursa, dobiti potpuno osposobljavanje i mentorstvo tijekom cijelog mandata, upoznati dužnosnike EU-a na visokom položaju te dobiti preporuke na temelju svojeg rada.

Ambasador istražuje ciljane skupine, sastavlja mailing listu i distribuira informacije o karijeri unutar EU-a preko odgovarajućih kanala, drži prezentacije, posjećuje relevantne događaje i pronalazi zanimljive predavače, izvršava mjesečne zadatke i redovito izvještava o svojim aktivnostima i slično.

 

Prijave su otvorene do 19. ožujka 2021godine, a vrše se putem poveznice.


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.