Virtualna radionica Foruma mladih

02-03-2021
Virtualna radionica Foruma mladih
Peta radionica Foruma mladih za školsku godinu 2020/21. pod nazivom "Drame i poezije!" održala se tijekom veljače u dubrovačkim osnovnim i srednjim školama. Učenici su sa svojim mentorima pripremali recitacije, monologe, recitale i druge vidove dram

Obzirom na epidemiloške mjere, završnica radionice nije se mogla održati u Kazalištu Marina Držića, već se organiziralo pojedinačno snimanje učeničkih uradaka u Kinu "Sloboda" i prostorima dubrovačkih škola.

Virtualnu dramsku radionicu "Drame i poezije!" snimio je i priredio Nikola Duper, predsjednik Udruge Luža, dok su se prigodnim riječima obratili Dživo Brčić, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno drušvo, i Paola Dražić Zekić, umjetnička koordinatorica Foruma mladih.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u ovom Forumu mladih pod nazivom Drame i poezije, a uradke učenika možete na ovom linku Virtualna radionica Foruma mladih "Drame i poezije!" | Grad Dubrovnik

 


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.