Virtualna radionica Foruma mladih

02-03-2021
Virtualna radionica Foruma mladih
Peta radionica Foruma mladih za školsku godinu 2020/21. pod nazivom "Drame i poezije!" održala se tijekom veljače u dubrovačkim osnovnim i srednjim školama. Učenici su sa svojim mentorima pripremali recitacije, monologe, recitale i druge vidove dram

Obzirom na epidemiloške mjere, završnica radionice nije se mogla održati u Kazalištu Marina Držića, već se organiziralo pojedinačno snimanje učeničkih uradaka u Kinu "Sloboda" i prostorima dubrovačkih škola.

Virtualnu dramsku radionicu "Drame i poezije!" snimio je i priredio Nikola Duper, predsjednik Udruge Luža, dok su se prigodnim riječima obratili Dživo Brčić, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno drušvo, i Paola Dražić Zekić, umjetnička koordinatorica Foruma mladih.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u ovom Forumu mladih pod nazivom Drame i poezije, a uradke učenika možete na ovom linku Virtualna radionica Foruma mladih "Drame i poezije!" | Grad Dubrovnik

 


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.