Održana Warzone Trio liga - Sezona 1 i Warzone Duo turnir

02-03-2021
Održana Warzone Trio liga - Sezona 1 i Warzone Duo turnir
Proteklih pet nedjelja u organizaciji Informatičkog kluba Futura i Kenova Gaminga se odigralo 5. kola prve Warzone Trio lige – Sezona 1.

Liga je okupila preko 50 ekipa, odnosno preko 150 igrača iz cijele Hrvatske, ali i iz drugih europskih zemalja. Pobjednici prve Warzone Trio lige – Sezona 1 je ekipa KzFam 2. Drugoplasirana je ostala ekipa ExYu, a treće mjesto je osvojila ekipa Peraje. Sve tri navedene ekipe su bile sastavljene od igrača iz cijele Hrvatske. Za najbolje ekipe Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika je dizajnirala i isprintala na 3D printerima pehare.

Osim lige održao se i prvi Warzone Duo turnir, na kojem je najbolji duo za nagradu dobio dva kompleta Friendly Fire Esports Headshot Melody slušalica. Turnir je također privukao veliki broj ekipa, preko 50 ekipa, odnosno preko 100 igrača iz cijele Europe. Za razliku od lige koja se igrala na 3 privatna matcha, duo turnir se igrao na 5 privatnih matcheva od kojih su se za ukupan poredak bodova tri najbolja. Pobjedu na Duo turniru je odnijela ekipa God Squad, čiji su dva igrača iz Njemačke i Švedske. Drugoplasirana je bila Ekipe naziv iz raznih gradova iz Hrvatske, dok je trećeplasirana bila ekipa iz Splita BTJ.

Cijela liga i turnir su igrani online te su bili prenošeni uživo iz tehničke radionice u sklopu Centra za mlade Dubrovnik sa stručnim komentarima na YouTube kanalu Kenova Gaminga.


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.