Održana Warzone Trio liga - Sezona 1 i Warzone Duo turnir

02-03-2021
Održana Warzone Trio liga - Sezona 1 i Warzone Duo turnir
Proteklih pet nedjelja u organizaciji Informatičkog kluba Futura i Kenova Gaminga se odigralo 5. kola prve Warzone Trio lige – Sezona 1.

Liga je okupila preko 50 ekipa, odnosno preko 150 igrača iz cijele Hrvatske, ali i iz drugih europskih zemalja. Pobjednici prve Warzone Trio lige – Sezona 1 je ekipa KzFam 2. Drugoplasirana je ostala ekipa ExYu, a treće mjesto je osvojila ekipa Peraje. Sve tri navedene ekipe su bile sastavljene od igrača iz cijele Hrvatske. Za najbolje ekipe Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika je dizajnirala i isprintala na 3D printerima pehare.

Osim lige održao se i prvi Warzone Duo turnir, na kojem je najbolji duo za nagradu dobio dva kompleta Friendly Fire Esports Headshot Melody slušalica. Turnir je također privukao veliki broj ekipa, preko 50 ekipa, odnosno preko 100 igrača iz cijele Europe. Za razliku od lige koja se igrala na 3 privatna matcha, duo turnir se igrao na 5 privatnih matcheva od kojih su se za ukupan poredak bodova tri najbolja. Pobjedu na Duo turniru je odnijela ekipa God Squad, čiji su dva igrača iz Njemačke i Švedske. Drugoplasirana je bila Ekipe naziv iz raznih gradova iz Hrvatske, dok je trećeplasirana bila ekipa iz Splita BTJ.

Cijela liga i turnir su igrani online te su bili prenošeni uživo iz tehničke radionice u sklopu Centra za mlade Dubrovnik sa stručnim komentarima na YouTube kanalu Kenova Gaminga.


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.