Županijski savjet mladih traži nove članove!

04-03-2021
Županijski savjet mladih traži nove članove!
Dubrovačko- neretvanska županije raspisala je natječaj za nove članove Županijskog savjeta mladih i njihovih zamjenika.

Cilj Županijskog savjeta mladih je uključiti mlade ljude u javni život, informirati ih i savjetovati u lokalnoj zajednici te zagovarati njihova prava, potrebe i interese. 

Kandidati koji se prijavljuju na natječaj moraju imati između 15 i 30 godina te prebivalište ili boravište na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Pravo predlaganja kandidata za članove Županijskog savjeta mladih i njihovih zamjenika imaju udruge koje su sukladno statutu ciljno i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade, učenička vijeća, studentski zborovi, podmladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija u Republici Hrvatskoj i neformalne skupine mladih.

Više o ovom natječaju možete pronaći u dokumentu na službenoj stranici Dubrovačko – neretvanske županije: http://www.edubrovnik.org/natjecaji-i-pozivi/savjet-mladih-javni-poziv-2021/?fbclid=IwAR1fU77WO_8aYZA4cjmikZuWK5j8OHXF_sVvZCNh5rQm-Hxa9J_mHAfrgLQ

 


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.