Županijski savjet mladih traži nove članove!

04-03-2021
Županijski savjet mladih traži nove članove!
Dubrovačko- neretvanska županije raspisala je natječaj za nove članove Županijskog savjeta mladih i njihovih zamjenika.

Cilj Županijskog savjeta mladih je uključiti mlade ljude u javni život, informirati ih i savjetovati u lokalnoj zajednici te zagovarati njihova prava, potrebe i interese. 

Kandidati koji se prijavljuju na natječaj moraju imati između 15 i 30 godina te prebivalište ili boravište na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Pravo predlaganja kandidata za članove Županijskog savjeta mladih i njihovih zamjenika imaju udruge koje su sukladno statutu ciljno i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade, učenička vijeća, studentski zborovi, podmladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija u Republici Hrvatskoj i neformalne skupine mladih.

Više o ovom natječaju možete pronaći u dokumentu na službenoj stranici Dubrovačko – neretvanske županije: http://www.edubrovnik.org/natjecaji-i-pozivi/savjet-mladih-javni-poziv-2021/?fbclid=IwAR1fU77WO_8aYZA4cjmikZuWK5j8OHXF_sVvZCNh5rQm-Hxa9J_mHAfrgLQ

 


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.