Forum mladih "Mladi kantautori i bendovi"

Autor: , 09-03-2021
Forum mladih
Iza nas je lijepo osmišljena i izvedena forumska radionica u kojoj su vaši vršnjaci pokazali kako i zašto vole stati na pozornicu i glumiti, recitirati i govoriti tekstove.

Tekstove koje su napisali razni poznati i manje poznati autori, pa i oni sami. Svjedočili smo odličnim odabirima zanimljivih tema i proživljenim i dojmljivim interpretacijama koje smo se potrudili složiti i prezentirati na najbolji mogući način. Putem društvenih mreža, naravno, jer se, kako je davno rekao Marin Držić „trjeba s vremenom akomodavat“

Jednako spremni prilagoditi se  vremenu u kojem živimo, pozivamo vas sve da se uključite u forumsku radionicu pod imenom

 

MLADI KANTAUTORI I BENDOVI

U ovaj program spadaju nastupi djece i mladih koji :

1.Pjevaju pjesme uz gitaru i neki drugi instrument, bez obzira tko ih je napisao.

2. Pjevaju i sviraju u bilo kakvoj vrsti benda, od vokalnih grupa, vokalno-instrumentalnih i instrumentalnih.

3. Izvode vlastite skladbe sami, ili u bilo kakvom sastavu.

Ove specifikacije navodimo da bi vam bilo potpuno jasno tko se sve može prijaviti i da bi vam bilo još jasnije kako se mogu prijaviti uistinu mnogi od vas koji se izražavaju glazbom.

 Molimo vas da se prijavite Forumu do 18. ožujka 2021 na sljedećem linku:

https://forms.gle/6WAsbLXgkaPTBGJL7

 U vašim prijavama navedete sve tehničke pojedinosti potrebne za izvedbu svake pojedine točke, kao i njenog autora. A mi ćemo se potruditi da vaš glazbeni izraz snimimo, montiramo i javno prikažemo na najbolji mogući način. A sve u nadi da će se dogodine naš Forum vratiti na pozornice, s publikom i druženjem, što mu je i osnovna svrha.

Očekujemo vaše prijave i veselimo se suradnji !                                             


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.