Forum mladih "Mladi kantautori i bendovi"

Autor: , 09-03-2021
Forum mladih
Iza nas je lijepo osmišljena i izvedena forumska radionica u kojoj su vaši vršnjaci pokazali kako i zašto vole stati na pozornicu i glumiti, recitirati i govoriti tekstove.

Tekstove koje su napisali razni poznati i manje poznati autori, pa i oni sami. Svjedočili smo odličnim odabirima zanimljivih tema i proživljenim i dojmljivim interpretacijama koje smo se potrudili složiti i prezentirati na najbolji mogući način. Putem društvenih mreža, naravno, jer se, kako je davno rekao Marin Držić „trjeba s vremenom akomodavat“

Jednako spremni prilagoditi se  vremenu u kojem živimo, pozivamo vas sve da se uključite u forumsku radionicu pod imenom

 

MLADI KANTAUTORI I BENDOVI

U ovaj program spadaju nastupi djece i mladih koji :

1.Pjevaju pjesme uz gitaru i neki drugi instrument, bez obzira tko ih je napisao.

2. Pjevaju i sviraju u bilo kakvoj vrsti benda, od vokalnih grupa, vokalno-instrumentalnih i instrumentalnih.

3. Izvode vlastite skladbe sami, ili u bilo kakvom sastavu.

Ove specifikacije navodimo da bi vam bilo potpuno jasno tko se sve može prijaviti i da bi vam bilo još jasnije kako se mogu prijaviti uistinu mnogi od vas koji se izražavaju glazbom.

 Molimo vas da se prijavite Forumu do 18. ožujka 2021 na sljedećem linku:

https://forms.gle/6WAsbLXgkaPTBGJL7

 U vašim prijavama navedete sve tehničke pojedinosti potrebne za izvedbu svake pojedine točke, kao i njenog autora. A mi ćemo se potruditi da vaš glazbeni izraz snimimo, montiramo i javno prikažemo na najbolji mogući način. A sve u nadi da će se dogodine naš Forum vratiti na pozornice, s publikom i druženjem, što mu je i osnovna svrha.

Očekujemo vaše prijave i veselimo se suradnji !                                             


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.