Osmisli zdravu grickalicu i osvoji vrijedne nagrade

Autor: , 11-03-2021
Osmisli zdravu grickalicu i osvoji vrijedne nagrade
eSTUDENT provodi projekt Mozak voli zdravo čiji je glavni zadatak motivirati i educirati mlade ljude o zdravom načinu prehrane te poboljšanju životnih navika i ove godine – već tradicionalno, organizira kulinarsko natjecanje Brocoola.

Natjecanje se održava za sve studente koji uživaju u kuhanju, kreativni su i nose u sebi natjecateljski duh. Svake godine pomno se bira glavni zadatak natjecanja, a ove godine to će biti zdrave filmske grickalice.

Prijave su otvorene do 17. ožujka 2021. godine.

Cilj je pripremiti nutritivno kvalitetan i bogat obrok koji je istovremeno i jednostavan te cjenovno prihvatljiv studentskom životu. Važno je da ukupni trošak po porciji ne prelazi 20 kuna.

Najvažniji dio ovog natjecanja je ipak osmišljavanje savršenog recepta, priprema grickalica te je cijeli proces potrebno ovjekovječiti u obliku videa10 najuspješnijih natjecatelja osvojiti će vrijedne nagrade. No, za osvajanje nagrade potrebno je ispuniti prijavnicu (https://form.jotform.com/210612869963363) U prijavnicu je potrebno predati troškovnik sa svim sastojcima i potrebnim količinama istih upisivanjem u za to predviđeno mjesto, a video se prilaže na kraju forme.

Detaljnije pročitajte na službenim stranicama eSTUDENT-a.


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.