Dodjeljuje se stipendija od 7000 eura za studij na talijanskom sveučilištu

Autor: , 15-03-2021
Dodjeljuje se stipendija od 7000 eura za studij na talijanskom sveučilištu
Do 22. svibnja otvoren je natječaj Sveučilišta u Macerati za diplomski studij koji mogu pohađati inozemni studenti.

Talijansko Sveučilište u Macerati raspisalo je natječaj u sklopu kojega dodjeljuje 13 stipendija međunarodnim studentima koji su zainteresirani za upis na prvu godinu diplomskog studija na njihovom Sveučilištu u akademskoj 2021./2022. godini.

Kandidati koji se žele prijaviti na natječaj ne smiju biti rođeni prije 1. siječnja 1994. godine i ne smiju već biti upisani ondje, odnosno ne mogu se prijaviti ako su već prije dobili stipendiju tog Sveučilišta. Stipendija iznosi ukupno 7000 eura, ne računajući porez koji mora platiti dobitnik stipendije.

Prijave su otvorene do 22. svibnja 2021. godine, a više informacija moguće je pronaći na poveznici.. U nastavku možete pogledati video u kojemu je prikazan grad u kojemu biste mogli studirati.


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.