Hrvatska studentska asocijacija organizira natjecanje u event managementu

22-03-2021
Hrvatska studentska asocijacija organizira natjecanje u event managementu
Do 15. travnja otvorene su prijave za sudjelovanje na natjecanju u event managementu. Najbolji tim očekuje praksa u agenciji.

Hrvatska studentska asocijacija (HSA) organizira Event Management Competition. Riječ je o natjecanju namijenjenom svim studentima zainteresiranima za ovo područje. 

Najbolji tim nagradit će se prilikom za praksu u jednoj od najboljih event management i PR-agencija.

Za sudjelovanje je važno skupiti ekipu koja se sastoji od najmanje 2, a najviše 4 člana. Prijave traju do 15. travnja 2021.

Sve dodatne informacije dostupne su na poveznici.


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.