Održana šahovska večer u Centru za mlade

Autor: , 23-03-2021
Održana šahovska večer u Centru za mlade
Queen's Gambit night - održana večer šaha u Centru za mlade u organizaciji Informadura i Šahovskog kluba Dubrovnik

Sukladno epidemiološkim mjerama i ograničenim brojem posjetitelja, u utorak, 23.03., održana je prva šahovska večer u Centru za mlade. 

Večer šaha organizairala je Udruga za mlade Maro i Baro (Informadur) u suradnji sa Šahovskim klubom Dubrovnik. Gospar Nikša Ivanković iz šahovskog kluba mlade je uputio u tajne šaha te podučio nekoliko poteza.

Mladi su se zaigrali i uživali u šahu, a u budućnosti očekujemo i više ovakvih večeri.

Večer šaha

NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.