Natječaj: Kako popraviti svijet?

Autor: , 24-03-2021
Natječaj: Kako popraviti svijet?
Svjetska banka objavila je natječaj za ideje kako popraviti svijet nakon kriznih vremena uzrokovanih pandemijom koronavirusa.

Svjetska banka objavila je natječaj za ideje kako popraviti svijet nakon kriznih vremena uzrokovanih pandemijom koronavirusa. Do 31. ožujka prijaviti se mogu pojedinici ili timove do pet ljudi, od 18 do 35 godina iz svih zemalja članica Svjetske banke.

Odabrani sudionici natječaja dobit će priliku za mentorstvo od strane stručnjaka Svjetske banke i finalista Youth Summita 2019, poznanstva i networking s vodećim profesionalcima i poduzetnom mladeži širom svijeta, priliku za sudjelovanje i učenje u sklopu evenata i radionica te početni capital za realizaciju svoje ideje.

Više informacija dostupno je na www.worldbank.org.


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.