Natječaj za financiranje projekata ili programa iz područja zaštite okoliša i prirode

01-04-2021
Natječaj za financiranje projekata ili programa iz područja zaštite okoliša i prirode
Upravni odjel za zaštitu okoliša, imovinsko - pravne i komunalne poslove Dubrovačko - neretvanske županije poziva sve udruge čiji programi obuhvaćaju zaštitu okoliša da dostave svoje programe za 2021. godinu radi mogućeg financiranja.

Udruge mogu prijaviti projekt za sljedeće aktivnosti:

a) unapređivanje kakvoće okoliša i popularizacija zaštite okoliša i prirode, odnosno edukacija građana, osobitno mladih, u području očuvanja mora, voda, obalnog prostora, šuma i drugih posebno vrijednih prostora Dubrovačko - neretvanske županije

b) popularizacija očuvanja biološke i krajobrazne raznolikosti Dubrovačko - neretvanske županije 

c) edukacija i promocija životnih stilova u području gospodarenja otpadom, izbjegavanje nastanka otpada, recikliranje otpada, pravilno postupanje s otpadom na području Dubrovačko - neretvanske županije. 

Ukupna planirana vrijednost natječaja je 133.000,00kn, najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/ projektu je 1.000,00kn, a najveći iznos je 10.000,00kn. 

Rok za podnošenje prijedloga projekata/ programa je do 12. travnja 2021. 

Više informacija o ovom projektu možete pronaći na službenim stranicama Dubrovačko - neretvanske županije. 


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.