POP_Pokreni promjenu

01-04-2021
POP_Pokreni promjenu
Ako imaš između 18 i 25 godina, pun_a si ideja i pokretačke energije i želiš dati nešto svojoj zajednici prijavi se za sudjelovanje na POP-u.
POP je namijenjen mladima koji ne žele pasivno čekati da se promjene (ne) dogode, već preuzimaju inicijativu i pretvaraju svoje ideje u konkretna rješenja za probleme u svojim zajednicama.
Na treningu ćeš, kroz kreativne, zanimljive i interaktivne metode, imati priliku:
/ bolje upoznati sebe, unaprijediti svoje samopouzdanje i sposobnost sagledavanja različitih perspektiva; / naučiti kako koristiti dijalog kao alat za empatiju i izgradnju odnosa s drugima i međusobnog povjerenja; / unaprijediti razumijevanje zajednica i prepoznavanje pristupa za rješavanje problema na lokalnoj i globalnoj razini; / isplanirati i provesti akciju u svojoj zajednici gdje ćeš moći iskoristiti novostečena znanja i vještine
Trening se sastoji od 5 online radionica koje će se održati 12., 15., 19., 22. i 26. travnja, od 16 do 19 sati.
Prijavi se do 5. travnja na ovoj poveznici.

NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.