POP_Pokreni promjenu

01-04-2021
POP_Pokreni promjenu
Ako imaš između 18 i 25 godina, pun_a si ideja i pokretačke energije i želiš dati nešto svojoj zajednici prijavi se za sudjelovanje na POP-u.
POP je namijenjen mladima koji ne žele pasivno čekati da se promjene (ne) dogode, već preuzimaju inicijativu i pretvaraju svoje ideje u konkretna rješenja za probleme u svojim zajednicama.
Na treningu ćeš, kroz kreativne, zanimljive i interaktivne metode, imati priliku:
/ bolje upoznati sebe, unaprijediti svoje samopouzdanje i sposobnost sagledavanja različitih perspektiva; / naučiti kako koristiti dijalog kao alat za empatiju i izgradnju odnosa s drugima i međusobnog povjerenja; / unaprijediti razumijevanje zajednica i prepoznavanje pristupa za rješavanje problema na lokalnoj i globalnoj razini; / isplanirati i provesti akciju u svojoj zajednici gdje ćeš moći iskoristiti novostečena znanja i vještine
Trening se sastoji od 5 online radionica koje će se održati 12., 15., 19., 22. i 26. travnja, od 16 do 19 sati.
Prijavi se do 5. travnja na ovoj poveznici.

NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.