Prilika za plaćeni internship

Autor: , 08-04-2021
Prilika za plaćeni internship
MenEngage Alliance, globalna mreža organizacija koje rade na uključivanju dječaka i muškaraca u borbu za prava žena i rodnu ravnopravnost.
Men Engage Alliance, globalna mreža organizacija koje rade na uključivanju dječaka i muškaraca u borbu za prava žena i rodnu ravnopravnost, a koje je i Status M članica, traži osobu za 6-mjesečni plaćeni internship u području komunikacija i društvenih mreža.
 
Više informacija možete pronaći na poveznici.

NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.