Sudjelujte na danima inovacija i znanja

Autor: , 16-04-2021
Sudjelujte na danima inovacija i znanja
U ponedjeljak, 19. travnja 2021. godine, održat će se Dani inovacija i znanja s EIC i KIC zajednicama. Program će trajati od 10:00 do 13:00 sati, a održat će se putem ZOOM platforme.

Sudionici će imati prilike saznati tko je tko u svijetu najveće europske zajednice znanja i inovacija pod okriljem Europskog instituta za inovacije i tehnologiju, što rade i kakvi su im planovi.

Cjelokupni program i poveznicu za Zoom pronađite ovdje.

Na događaju se sudjelovati mnogi stručnjaci iz područja obrazovanja, znanosti i inovacija – ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs, savjetnik predsjednika za energiju i klimu Julije Domac. Kao dio događanja planirana je i panel diskusija na temu Iskustava i budućih perspektiva.

Više informacija možete pronaći na Facebook događaju.


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.