Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Autor: , 20-04-2021
Prijavite se na besplatni online turnir
Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.

Ovaj put se igra League of Legends. Turnir se igra prema odredbama službenih pravila Riot Games organizacije, a svaka ekipa ima minimalno 5 igrača, uz moguće zamjene. Prijave su besplatne i obavezne putem sljedeće poveznice: futura.com.hr/prijava-lol

Broj ekipa na turniru je ograničen. Turnir se održava u skupinama ovisno o broju ekipa. Najbolje ekipe iz skupina se plasiraju u knockout fazu turnira. Sve detalje i pravila igrači mogu pratiti na Discord kanalu Kenova Gaminga

Okvirni raspored turnira: skupine 01.05. i 02.05., četvrtfinala i polufinala 08.05. i 09.05., završnica: za 3. mjesto i finale 15.05. i 16.05.

30.04. će se održati ždrijeb uživo. Osim ždrijeba i cijeli turnir će se prenositi uživo iz tehničke radionice u sklopu Centra za mlade Dubrovnik sa stručnim komentarima na YouTube kanalu Kenova Gaminga.

Turnir ima potporu Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika u čijoj će se tehničkoj radionici održavati prijenos uživo, ali će i na 3D printerima isprintati pehare za najbolje ekipe i igrače.


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.