Poziv na panel "Dobar Savjet zlata vrijedi"

Autor: , 22-04-2021
Poziv na panel
DrONe udruga organizira još jedan online event i to ovaj put na temu Savjeta mladih.

Na online panelu će se raspravljati o Savjetima mladih, njihovoj ulozi, odgovornostima ali i mogućnostima te
će se posebno osvrnuti na izazove za mlade, ali i na dobrobit koju nose u lokalnoj zajednici.

Ako vas zanima koja je točno uloga Savjeta mladih, koje su prednosti i mane, što Savjeti mogu učiniti u smislu obrazovanja i informiranja pridružite se online panelu koji će se održati u petak, 30.04.2021. u 17.00 sati uz pomoć ZOOM platforme.

Panelu će se pridružiti bivši/e i sadašnji/e članovi/ce i predsjednici/ce Savjeta mladih diljem Hrvatske: Daniel Barukčić iz Petrinje, Petar Jurišin iz Zagreba, Lovro Lukavečki iz Varaždina, Saša Milaković iz Osijeka, Tanja Mravlinčić iz Lepoglave i Sara Sušanj iz Opatije.


Panel će voditi Leo Staković iz Karlovca. Za više informacije bacite pogled na Facebook event, a prijaviti se možete putem ovog linka.


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.