Osmisli slogan za otok Korčulu i osvoji novčanu nagradu

Autor: , 22-04-2021
Osmisli slogan za otok Korčulu i osvoji novčanu nagradu
Turistička zajednica Grada Korčule u suradnji sa Turističkim zajednica Općine Vela Luka, Blato, Smokvica i Lumbarda, objavljuju Natječaj za izbor komunikativnog slogana destinacije otok Korčula.

Svrha i cilj Natječaja za komunikativni slogan, na koji se mogu javiti pravne i fizičke osobe, izbor je slogana turističke destinacije otok Korčula. Od slogana se traži jasna i izražajna komunikacija jedinstvene i prepoznatljive ideje koja će otok Korčulu učiniti prepoznatljivom turističkom destinacijom.

Komunikativni slogan treba uzeti u obzir karakteristike logotipa “Klaster Korčula”, kao i turističke destinacije odnosno specifičnosti otoka Korčule. Treba ga prezentirati na hrvatskom i engleskom jeziku, uz obveznu lekturu, te prikazati standard međusobnog odnosa postojećeg logotipa “Klaster Korčula” i slogana.

Prijave su moguće do 26. travnja 2021. godine, a dostavljaju se na adresu “Turistička zajednica Grada Korčule, Trg 19. Travnja 1921. br. 40, 20260 Korčula”, i to u dvije odvojene omotnice unutar treće kako bi se osigurala objektivnost vrjednovanja i anonimnosti natječaja:

  • U jednoj zatvorenoj omotnici s naznakom “NATJEČAJ – SLOGAN – NE OTVARATI” dostavlja se rad uz oznaku šifre
  • U drugoj zatvorenoj omotnici, priloženoj uz prvu omotnicu i označenoj istom šifrom dostavljaju se podaci o autoru/skupini autora – omotnica mora imati oznaku “Natječaj – slogan – podaci o autoru/autorici, ne otvarati“. Podaci o autoru moraju sadržavati: ime i prezime ili naziv tvrtke, OIB, adresa, telefonski broj i broj žiro – računa i naznaku banke u kojoj je otvoren.

Najbolji slogan osvojit će 6.000,00 kuna u neto iznosu.

Više informacija, teksta natječaja i prijavnicu možete potražiti ovdje.


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.