PRIJAVITE SE ZA 10. DUFF – POSTANITE DIO TRADICIJE!!!

10-05-2021
PRIJAVITE SE ZA 10. DUFF – POSTANITE DIO TRADICIJE!!!
Festival filma djece i mladih zemalja Mediterana ove godine obilježava se deseti put. Obljetnički 10. DUFF nosi slogan „Time to celebrate“, jer vjerujemo kako ćemo ove godine uživo uspjeti u Dubrovniku okupiti stotinjak djece, mladih i njihovih me

Ovim putem vas obavještavamo kako su prijave otvorene. Zato pozivamo sve mlade filmaše da svoja djela koja govore o okruženju u kojem žive, vlastitim problemima, ali i svim lijepim stvarima koje ih nadahnjuju prijave na jubilarni 10. DUFF.

Kako? Klik na link: https://filmfreeway.com/DUff-cro

Do kada? Sve do 15. srpnja. Izgleda puno, no vrijeme brzo leti.

Uvjeti za prijavu? Nema ih previše, ali ih je bitno znati: http://duff.kinematografi.org/2021/04/29/duff21pravila/

Natjecatelji se dijele u dvije dobne skupine: do 15 godina i 16 do 20 godina. Nagrade se dodjeljuju u kategorijama animiranog, igranog, dokumentarnog film, filma slobodnog žanra te za najbolji tematski film – ove godine na temu različitosti, uz apsolutni Grand prix festivala i dvije nagrade publike: najbolji film uopće i najbolji animirani film prema izboru djece.  

„Ako imate do 20 godina i bavite se filmom, videom, ili ste član filmske družine, ne razmišljajte već nam se pridružite i vi ove godine u Dubrovniku te provedite nezaboravna četiri filmska dana s nama!“ – poručuju organizatori.

 

Vidimo se na 10. DUFF-u!

https://duff.kinematografi.org/

 


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.