Prijavi se na LEAP Summit 2021

11-05-2021
Prijavi se na LEAP Summit 2021
LEAP Summit je najveća međunarodna konferencija za mlade u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi.

LEAP-ova misija je inspirirati i educirati buduću generaciju mladih inovatora, poduzetnika, lidera i pokretača pozitivnih promjena u društvu.

LEAP donosi multidisciplinare teme iz područja poduzetništva, digitalizacije i novih tehnologija, održivog razvoja i zelene energije. Kroz godine na LEAP-u je sudjelovalo preko 10.000 ljudi iz 40+ zemalja od studenata do mladih profesionalaca, freelancera i digitalnih nomada s ciljem učenja, povezivanja i zabave.

Sudjelovanje je potpuno besplatno zahvaljujući generalnom partneru projekta Europskoj komisiji.

Jesi li student kojeg zanima kako izgleda život nakon završenog fakulteta ili si pokretač startup-a? Želiš li saznati više o temama vezanim za digitalizaciju i održivi razvoj ili si mladi profesionalac koji se želi povezati s ostatkom poslovnog svijeta i pokrenuti vlastiti projekt? LEAP Summit je mjesto za vas!

Ovogodišnje izdanje konferencije održat će se na četiri paralelne pozornice, a donosi motivirajuće priče te multidisciplinarne teme vezane uz poduzetništvo, digitalno poslovanje, održivi razvoj i zelenu energiju.

LEAP Summit će se održati 14. i 15. svibnja 2021. godine u Branimir centru u Zagrebu, a prijaviti se možeš na poveznici.

Više informacije o programu i govornicima potraži na službenoj stranici.


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.