Osvoji besplatan put na film festival u Veneciji

Autor: , 19-05-2021
Osvoji besplatan put na film festival u Veneciji
Rok za prijavu je 20. svibnja 2021. godine u 12:00 sati.

Art-kino Croatia i ove godine sudjeluje u odabiru mladih filmofila koji će u sklopu programa 27 Times Cinema – u organizaciji Europskog parlamentaFilmske nagrade LUX, programa Giornate degli Autori i Europe Cinemas – predstavljati Hrvatsku i svoje kino na Venecijanskom filmskom festivalu te biti dio žirija mladih Europljana u filmskoj selekciji Giornate degli Autori, uz kompletno pokrivene troškove puta i boravka u Veneciji od 1. do 11. rujna 2021.godine.

U jedanaestom izdanju programa namijenjenog mladim europskim ljubiteljima filma, Art-kino bira tri kandidata koja ulaze u uži izbor za hrvatskog ambasadora koji će, u društvu još 26 mladih predstavnika iz ostalih članica EU.

Traže se mladi zaljubljenici u film između 18 i 25 godina koji su redoviti posjetitelji kina, dobro se služe engleskim jezikom u pisanju, čitanju i govoru, aktivni su na društvenim mrežama i rado se izražavaju pismeno, a imaju i razvijene afinitete prema bar jednoj od kreativnih aktivnosti poput podcasta, bloga, video montaže, fotografije ili bilo kojeg sličnog alata koji bi mogao pomoći u izgradnji komunikacijske kampanje.

Za sudjelovanje je potrebno ispuniti online prijavnicu.

Detaljnije informacije potražite na službenim stranicama Art kina.


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.