Prijavi se na stručnu praksu u Mariboru!

Autor: , 19-05-2021
Prijavi se na stručnu praksu u Mariboru!
Ured za međunarodnu suradnju Ekonomskog fakulteta (Faculty of Economics and Business) u Mariboru, Slovenija nudi mogućnost Erasmus+ stručne prakse.

Planirano trajanje stručne prakse je 6 mjeseci, točnije od 10. kolovoza 2021. do 10. veljače 2022. godine.

Kandidati moraju zadovoljavati neke od navedenih uvjeta: biti komunikativna i otvorena osoba, služiti se engleskim jezikom barem na B2 razini, poznavati rad na računalu (Microsoft Office paket), a i međunarodno iskustvo je dobrodošlo. Ako imate navedete kompetencije pošaljite svoj CV na jedan od mailova:  sanja.kocijan@um.si ili feb.international@um.si.

Rok za prijavu je četvrtak, 20. svibnja 2021. godine.

Dodatne informacije možete pronaći ovdje.


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.