Otvorene anonimne linije za psihološko savjetovanje mladih!

20-05-2021
Otvorene anonimne linije za psihološko savjetovanje mladih!
U sklopu Udruge za mlade Maro i Baro djeluje Psihološko savjetovalište za mlade pod vodstvom psihologinje Suade Salčić, no osim tog savjetovališta, mladima su ponuđene i otvorene anonimne linije.
 

Svaka županija ima svoj broj te se na njih možeš javiti pozivom, SMS-om ili Whatsappom - kako god imaš mogućnost ili ti je ugodno.

Ove godine potrebnije nego ikad, u ovo vrijeme praznika, blagdana, zime, lockdowna i loše epidemiološke situacije - još potrebnije. 

Ako trebaš pomoć, javi se, a ako znaš nekog kome treba pomoć, proslijedi im broj. Psihološko savjetovanje i terapija kod nas su i dalje teški tabu u društvu pa je ova mogućnost anonimne podrške za mlade, čak i putem teksta, velika pomoć.

 

 


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.