500 kuna za znanje na kvizu

Autor: , 24-05-2021
500 kuna za znanje na kvizu
Info zona u sklopu Europskog tjedna mladih od 24. do 30. svibnja na organizira tri trodnevna nagradna online kviza o prilikama za mlade. Najbolji natjecatelji osvojit će poklon bonove ukupne vrijednosti 500 kuna.

Info zona u sklopu Europskog tjedna mladih od 24. do 30. svibnja na infozona.hr/eurodesk organizira tri trodnevna nagradna online kviza o prilikama za mlade. Najbolji natjecatelji osvojit će poklon bonove na platformi dobartek.hr ukupne vrijednosti 500 kuna.

Kvizovi će se objaviti 24., 26. i 28. svibnja u podne i bit će otvoreni po tri dana. Pobjednici svakog pojedinačnog kviza dobit će bon u iznosu 100 kuna, a natjecatelj sa najboljim ukupnim brojem bodova dobit će bon u iznosu 200 kuna. U slučaju da više natjecatelja ima isti broj bodova, pobjednika li pobjednicu izabrat će se slučajnim odabirom među najbolje plasiranima.

Europski tjedan mladih je manifestacija kojom se svake dvije godine mladima ukazuje na brojne mogućnosti koje im se pružaju u okviru programa Europske unije - Europske snage solidarnosti, Erasmus+ i Eurodesk. Ove godine održava se uz slogan "Naša budućnost u našim rukama" i ima namjeru potaknuti mlade na vlastito osnaživanje i razvoj, stjecanje vještina, učenje, nova iskustva, ali i aktivnije uključivanje u društvene procese, stvaranje uključivijeg i ekološki održivog društva. Info zona se manifestaciji pridružuje kao jedan od multiplikatora Eurodesk mreže u Hrvatskoj.


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.