Besplatna ljetna škola programiranja

Autor: , 26-05-2021
Besplatna ljetna škola programiranja
Zagrebačka softverska tvrtka AGENCY04 i ovog ljeta organizira besplatnu online petotjednu Ljetnu školu s temom razvoja složenih Java aplikacija i korištenjem Spring Boota.

Mentori su najbolji zaposlenici u Agency04 a petotjedni program sastoji se od online courseva, tjednih zadataka, one-on-one mentoriranja i finalnog hackathona.

Summer School, besplatna ljetna škola programiranja, počinje 17. srpnja, a završava 22. kolovoza Hackathonom u kojem polaznici rade u timovima, a pobjednici osvajaju vrijedne nagrade.

Ne trebate biti profesionalci ali potrebno je imati neko predznanje programiranja u Javi kako bi mogli pratiti edukaciju.

Budući da je prošle godine bilo više od 1000 prijava iz agencije mole da se prijavite što prije.

Po primitku vaše prijave, na mail ćete dobiti kratki upitnik koji će nam pomoći pri selekciji najboljih kandidata. Nakon toga ćete dobiti testni zadatak, rezultati kojega ulaze u ukupnu ocjenu vašeg znanja. Najbolje ocijenjeni pojedinci ulaze u Summer school program.


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.