Besplatan tečaj njemačkog na Goethe-Institutu

Autor: , 26-05-2021
Besplatan tečaj njemačkog na Goethe-Institutu
Goethe-Institut vodeća je neprofitna kulturna udruga iz Savezne Republike Njemačke. Uz plaćene tečajeve nudi i online besplatan tečaj njemačkog jezika.

Udruga osnovana 1951.godine u Munchenu djeluje širom svijeta na preko 150 instituta i radi na promociji njemačkog jezika i kulturne suradnje među narodima. Godišnje te tečajeve, što plaćene što besplatne, pohađa preko 250 000 ljudi što je respektabilna brojka.

Da bi pohađali besplatan tečaj, potrebno je registrirati se na stranici Goethe Instituta

Kad se registrirate potražite sadržaje prema vašim razinama znanja i temama te ih spremite u svoje liste učenja. U forumu ćete dobiti savjete za učenje i možete izmjenjivati iskustva s drugim korisnicima.


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.