Produžene prijave za AIESEC-ove radionice stranih jezika prihvatljive studentskom budžetu

Autor: , 01-06-2021
Produžene prijave za AIESEC-ove radionice stranih jezika prihvatljive studentskom budžetu
Prijave na radionice u AIESEC-ovoj organizaciji koje će se održavati uživo i online moguće je poslati do 6. lipnja 2021.

AIESEC Hrvatska ponovno organizira World in the City radionice stranih jezika koje drže mladi volonteri, izvorni govornici jezika, a za sve interesirane prijave su produžene do 6. lipnja 2021.

Radionice će se ovoga puta održavati i uživo na FER-u pa osim što imate priliku napokon predahnuti od Zoom i drugih online radionica, po povoljnoj cijeni od 150 kuna imate priliku naučiti hindi ili engleski jezik ako se odlučite za verziju uživo. 

 

Ako, pak, nemate ništa protiv online radionica, dva spomenuta jezika možete učiti i virtualnim putem za 110 kuna te tako dodatno uštediti vrijeme i novac.

Prijave na radionice koje će se održavati do 28. lipnja 2021. podnose se na poveznici. gdje su dostupni i detalji uplate spomenutih iznosa, dok detaljnije o radioncama možete pronaći na Facebooku i Instagramu.


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.