U tijeku su prijave za volontiranje na 68. Pulskom filmskom festivalu

Autor: , 18-06-2021
U tijeku su prijave za volontiranje na 68. Pulskom filmskom festivalu
Budite i vi dio organizacijskog tima Pulskog filmskog festivala i provedite aktivno ljeto na moru uz besplatno sudjelovanje u programima Festivala.

Pulska Arena i ovoga će ljeta biti domaćin ljubiteljima filma iz mnogih zemalja. Naime, od 17. do 24. srpnja održat će se 68. po redu Pulski filmski festival. Naravno, organiziranje jednog takvog događaja zahtijeva mnogo rada, pa su organizatori u potrazi za volonterima koji će pripomoći u pripremnim i provedbenim aktivnostima.

Volontiranje je otvoreno svim zainteresiranim pojedincima starijima od 15 godina, a prijaviti se možete putem online obrasca koji je dostupan na poveznici. Prijave su otvorene do 30. lipnja, odnosno do popunjavanja volonterskih pozicija. Maloljetne osobe prijavi moraju priložiti pismenu dozvolu roditelja ili staratelja koju možete preuzeti na službenim stranicama Festivala.

U prijavi možete izraziti i svoje sklonosti prema određenim festivalskim područjima, npr. odjelu za odnose s javnošću, marketingu, protokolu, uredu za goste ili odjelu tehnike i produkcije, čime ćete moći steći vrijedna znanja i vještine iz područja vašeg interesa.

Svim volonterima osigurana je festivalska akreditacija kojom će besplatno moći pratiti cjelokupni program festivala, službena festivalska majica, volonterska knjižica i topli obroci za cijelo vrijeme trajanja Festivala. Također, za sve gostujuće volontere osigurane su parcele za kampiranje u kampu Arena Stoja, uz posjedovanje vlastite kamping opreme.

U slučaju spriječenosti volontiranje možete otkazati do 6. srpnja 2021. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na e-adresu volonteri@pulafilmfestival.hr.


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.