''Engleska čajanka'' u Skočibuhi

Autor: , 23-06-2021
 ''Engleska čajanka'' u Skočibuhi
U sklopu programa ''Ljeto u knjižnici'', Dubrovačke knjižnice kreću s radionicama i pričaonicama nazvanim ''Engleska čajanka'' koje će se održavati u ljetnikovcu Skočibuha (Ul. Anice Bošković 28) svakog drugog petka u 9 sati.

Radionice će voditi dr. sc. Janko Andrijašević, profesor književnosti i engleskoga jezika. Prva radionica počinje ovaj petak, 25. lipnja u 9 sati.

 

Radionice su zamišljene kao jednosatna jutarnja druženja uz čaj, biskvite i pregršt anegdota, fotografija i neobičnosti iz engleske povijesti i kulture o kojima će biti govora. Ovo je ujedno i izvrsna prilika svima onima koji žele utvrditi svoje znanje iz engleskoga jezika bez obzira na zanimanje i životnu dob.

 

Za ove radionice potrebno se prijaviti preko e-mail adrese press.dkd@gmail.com

 

Podsjećamo kako je Andrijašević prošle godine u organizaciji Knjižnica vodio radionice engleskoga jezika za treću životnu dob koje su se održavale u Ogranku Lapad te English Conversation Club for Adult Speakers koji se većinom odvijao preko Zooma.


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.