Volontiraj u Španjolskoj

Autor: , 05-06-2017
Volontiraj  u Španjolskoj
Udruga Proyecto KIEU traži jednu mladu osobu iz Hrvatske za volontiranje na projektu "When I talk, I am" od rujna 2017. do lipnja 2018. godine.

Prijavi se za volontersku priliku u samom srcu Španjolske i u sklopu Europske volonterske službe provedi 10 mjeseci u lokalnoj zajednici Numancia de La Sarga.

Traži se jedna mlada osoba iz Hrvatske u dobi od 18 do 30 godina za volontiranje na projektu "When I talk, I am" od rujna 2017. do lipnja 2018. godine. Volonteru/ki će biti osiguran zajednički smještaj sa ostalim EVS volonterima, mjesečni džeparac u iznosu od 105 € dok će za hranu i ostale potrepštine primati dodatnih 150€ mjesečno. Uz to imat će puno zdravstveno osiguranje.

Udruga Proyecto KIEU, organizator projekta, pokrenula je prvi digitalni medij za mlade koji bi trebao doprinijeti rješavanju problema nezaposlenosti mladih, loše prometne povezanosti te nedovoljne umreženosti i vidljivosti prilika za mlade u lokalnoj zajednici Numancia de La Sagri. Aktivnosti volontera uključivale bi promoviranje ovog medija za mlade, ostalih aktivnosti Udruge, samostalno kreiranje medijskih proizvoda, pomoć u organiziranju kulturnih događaja te dijelom obavljanje administrativnih poslova.

Za dodatne informacije i prijavu, zainteresirani se mogu javiti na mail zorica@mladipula.org.


NOVOSTI

Raspisan natječaj za nagradu Goran za mlade pjesnike

Natječajem se potiče mlade da predaju svoje privatne rukopise i pretvore ih u svoje prvo objavljeno djelo. Cjelovite zbirke pjesama moguće je poslati do 31. prosinca.


Likovnica Udruge mladih Orlando: Vuneni Božić

Riječ je o besplatnoj radionici izrade božićnih ukrasa od vune koju su vodile sestre Ivana Miloglav Ivanković, akademska slikarica i Mara Miloglav Moretić, dizajnerica tekstila i odjeće.


Sveučilište u Dubrovniku ugostilo Hanu Hadžiavdagić Tabaković

Novinarka, TV voditeljica i lifestyle influencerica Hana HadžiavdagićTabaković održala je predavanje “Moć društvenih mreža” danas na Sveučilištu u Dubrovnikuu organizaciji Studentskog zbora.


Natjecanje za najbolju kratku priču KRONOmetaFora

Otvorene su prijave za natjecanje za najbolju kratku priču KRONOmetaFora 2019. Natječaj je otvoren svima, a priča mora biti na hrvatskom jeziku. Rok za prijavu je 15. ožujka.


Prosinac u Centru za mlade!

Brojna događanja organiziraju se u Centru za mlade!