Volontiraj u Španjolskoj

Autor: , 05-06-2017
Volontiraj  u Španjolskoj
Udruga Proyecto KIEU traži jednu mladu osobu iz Hrvatske za volontiranje na projektu "When I talk, I am" od rujna 2017. do lipnja 2018. godine.

Prijavi se za volontersku priliku u samom srcu Španjolske i u sklopu Europske volonterske službe provedi 10 mjeseci u lokalnoj zajednici Numancia de La Sarga.

Traži se jedna mlada osoba iz Hrvatske u dobi od 18 do 30 godina za volontiranje na projektu "When I talk, I am" od rujna 2017. do lipnja 2018. godine. Volonteru/ki će biti osiguran zajednički smještaj sa ostalim EVS volonterima, mjesečni džeparac u iznosu od 105 € dok će za hranu i ostale potrepštine primati dodatnih 150€ mjesečno. Uz to imat će puno zdravstveno osiguranje.

Udruga Proyecto KIEU, organizator projekta, pokrenula je prvi digitalni medij za mlade koji bi trebao doprinijeti rješavanju problema nezaposlenosti mladih, loše prometne povezanosti te nedovoljne umreženosti i vidljivosti prilika za mlade u lokalnoj zajednici Numancia de La Sagri. Aktivnosti volontera uključivale bi promoviranje ovog medija za mlade, ostalih aktivnosti Udruge, samostalno kreiranje medijskih proizvoda, pomoć u organiziranju kulturnih događaja te dijelom obavljanje administrativnih poslova.

Za dodatne informacije i prijavu, zainteresirani se mogu javiti na mail zorica@mladipula.org.


NOVOSTI

Prijavi se za ljetnu studentsku praksu u Coca-Coli HBC Hrvatska

Coca-Cola HBC Hrvatska kroz „Coke Summership” ljetnu praksu studentima omogućuje da steknu pravo poslovno iskustvo i profesionalno se usavrše. Prijaviti se mogu studenti svih sveučilišta, viših i visokih škola u Hrvatskoj do 29. travnja.Otvoren Poziv za socijalno uključivanje putem medija

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske je objavilo poziv 15. travnja, već kasneći u odnosu na aktualni Godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2019. godinu kojega je objavilo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.


Produžen rok za prijavu na Erasmus+ KA103 Natječaj za studijski boravak

Novi rok za prijavu je produžen do 26.travnja 2019. godine.


UNIDU sportski dan

Studentski zbor u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, ESN-om Dubrovnik te UNIDU Alumni klubom organizira UNIDU sportski dan koji će se održati u subotu 18. svibnja.