Časopis Orange traži suradnike

Autor: , 09-06-2017
Časopis Orange traži suradnike
European Youth Press organizacija raspisala je natječaj za suradnike u časopisu Orange. Natječaj je otvoren za mjesta projektnog menadžera, urednika i dizajnera. Rok za prijavu je 1. kolovoza.

European Youth Press organizacija raspisala je natječaj za suradnike u časopisu Orange. Natječaj je otvoren za mjesta projektnog menadžera, urednika i dizajnera.

Tim časopisa Orange čine mladi, motivirani kreatori medija i novinari koji donose priče i vijesti iz perspektive mladih. Časopis je partner s Vijećem Europe, Deutsche Welle-om, M100 organizacijom i Azijsko-europskom fondacijom.

Prijave su otvorene za slijedeće pozicije:

Projektni menadžer koji će pisati projektne prijave za financiranje. Idealni kandidat trebao bi imati iskustva u kreiranju uredničkog sadržaja, pisanju prijedloga te implementaciji europski i međunarodnih projekata (za mlade). Vještine financijskog i administrativnog upravljanja su ključne za ovu poziciju. Za prijavu na ovu poziciju potrebno je poslati životopis, motivacijsko pismo i jednu referencu vezanu za nedavni projekt koji ste proveli na mail applications@youthpress.org. U predmet maila staviti „2017 Project Manager Application for Orange Magazine Team“.

Urednik ima zadatak organizirati i objaviti članke i druge materijale na web stranicu časopisa Orange. Trenutačno se to odnosi na prijašnje i trenutačne projekte, ali u budućnosti će urednik imati priliku raditi s vlastitim sadržajem na nadolazećim projektima. Poželjno je da kandidati imaju iskustva s radom u WordPressu, a osnovno iskustvo rada u HTML-u i drugim programima za web dizajn je dobrodošlo. Potrebne su dobre uredničke vještine. Snalaženje na društvenim medijima je također dobrodošlo. Za prijavu je potrebno poslati životopis, i molbu za posao u kojoj je potrebno navesti prijašnje iskustvo. Sve poslati na mail applications@youthpress.org sa naznakom „2017 Content Editor Application for Orange Magazine Team“.

Dizajner koji će se brinuti za vizualni izgled časopisa. Imat će priliku raditi na izgledu i rasporedu u časopisu, dizajnirati jednostavnije svakodnevne materijale te voditi vlastiti projekt. Kandidati bi trebali imati iskustvo rada u WordPressu, Typo 3, Adobe Creative Suite, iskustvo s montažom zvuka u programima Audacity i Cubase4, sa video montažom u programima Premiere CS5 i Final Cut Express, i dovro se znati služiti programom After Effects CS5. Za prijavu je potrebno poslati životopis (u PDF formatu), linkove za primjere objavljenih medijskih sadržaja i portfolio na mail applications@youthpress.org. Za predmet staviti „2017 Designer Application for Orange Magazine Team“

Rok za prijavu: 1. kolovoza.

Više informacija ovdje.


NOVOSTI

Prijavi se za ljetnu studentsku praksu u Coca-Coli HBC Hrvatska

Coca-Cola HBC Hrvatska kroz „Coke Summership” ljetnu praksu studentima omogućuje da steknu pravo poslovno iskustvo i profesionalno se usavrše. Prijaviti se mogu studenti svih sveučilišta, viših i visokih škola u Hrvatskoj do 29. travnja.Otvoren Poziv za socijalno uključivanje putem medija

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske je objavilo poziv 15. travnja, već kasneći u odnosu na aktualni Godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2019. godinu kojega je objavilo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.


Produžen rok za prijavu na Erasmus+ KA103 Natječaj za studijski boravak

Novi rok za prijavu je produžen do 26.travnja 2019. godine.


UNIDU sportski dan

Studentski zbor u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, ESN-om Dubrovnik te UNIDU Alumni klubom organizira UNIDU sportski dan koji će se održati u subotu 18. svibnja.