Dizajniraj logo i osvoji nagradu

Autor: , 13-06-2017
Dizajniraj logo i osvoji nagradu
Centralno europska inicijativa (CEI) otvorila je natječaj za izradu novog loga. Autor izabranoga rada dobit će novčanu nagradu od 1000 eura. Rok za prijavu je 21. kolovoza

Centralno europska inicijativa (CEI) otvorila je natječaj za izradu novog loga. Izabrani rad bit će i novčano nagrađen.

Novi logo Centralno europske inicijative trebao bi biti razrada sadašnjeg loga. Trebao bi biti jednostavan, energetičan i inovativan te sadržavati slova „CEI“ i puno ime organizacije. Logo treba predstavljati organizaciju od 18 članova koja potiče regionalnu kooperaciju i europsku integraciju. Dizajn bi trebao biti u boji, ali bi trebao biti funkcionalan i u crno-bijeloj varijanti. Specifične boje koje moraju biti uključene su bijela, plava i žuta, a kandidati mogu priložiti i varijantu s drugim bojama.

Na natječaj se mogu prijaviti samo osobe koje žive u zemljama članicama organizacije. To mogu biti pojedinci i tvrtke koje se bave grafičkim dizajnom. Svaki kandidati mora priložiti svoj prijedlog za logo u visokoj rezoluciji, sa napisanim opisom dizajna i kontakt podatcima.

Autor pobjedničkog dizajna dobit će novčanu nagradu u iznosu od 1000 eura.

Za prijavu je potrebno ispuniti online obrazac i poslati prijedlog loga na info@cei.int.

Rok za prijavu: 21. kolovoza.

Više informacija ovdje.


NOVOSTI

Predavanje o ratu u Hrvatskoj i ulozi međunarodnih aktora

U sklopu druge suradnje Libertas međunarodnog sveučilišta i Dubrovačkih knjižnica 18. veljače je u Čitaonici Narodne knjižnice Grad održano predavanje Vladimira Filipovića o Međunarodnoj zajednici i ratu u Hrvatskoj (1991-1995.).


Društvene promjene i umjetnost

U sklopu europskog programa Horizon 2020, traje natječaj za prijedloge umjetnickih produkcija koje koje se bave drustvenim promjenama.


LJETNA ŠKOLA Prilika za 10 stipendija za 10 ljetnih dana učenja u Latviji

Polaznici ljetne škole u Latviji imat će priliku naučiti nešto o latvijskoj kulturi i tradiciji. Dodjeljuje se 10 stipendija koje pokrivaju puno participaciju u programu, a pri njegovom uspješnom završetku moguće je dobiti potvrdu o sudjelovanju ko


Programi podrške 2019

Zaklada "Kultura nova" je objavila Javni poziv na predlaganje projekata u kategorijama: osmišljavanje međunarodnih suradničkih projekata i putovanje u inozemstvo radi selekcije programa.