Dizajniraj logo i osvoji nagradu

Autor: , 13-06-2017
Dizajniraj logo i osvoji nagradu
Centralno europska inicijativa (CEI) otvorila je natječaj za izradu novog loga. Autor izabranoga rada dobit će novčanu nagradu od 1000 eura. Rok za prijavu je 21. kolovoza

Centralno europska inicijativa (CEI) otvorila je natječaj za izradu novog loga. Izabrani rad bit će i novčano nagrađen.

Novi logo Centralno europske inicijative trebao bi biti razrada sadašnjeg loga. Trebao bi biti jednostavan, energetičan i inovativan te sadržavati slova „CEI“ i puno ime organizacije. Logo treba predstavljati organizaciju od 18 članova koja potiče regionalnu kooperaciju i europsku integraciju. Dizajn bi trebao biti u boji, ali bi trebao biti funkcionalan i u crno-bijeloj varijanti. Specifične boje koje moraju biti uključene su bijela, plava i žuta, a kandidati mogu priložiti i varijantu s drugim bojama.

Na natječaj se mogu prijaviti samo osobe koje žive u zemljama članicama organizacije. To mogu biti pojedinci i tvrtke koje se bave grafičkim dizajnom. Svaki kandidati mora priložiti svoj prijedlog za logo u visokoj rezoluciji, sa napisanim opisom dizajna i kontakt podatcima.

Autor pobjedničkog dizajna dobit će novčanu nagradu u iznosu od 1000 eura.

Za prijavu je potrebno ispuniti online obrazac i poslati prijedlog loga na info@cei.int.

Rok za prijavu: 21. kolovoza.

Više informacija ovdje.


NOVOSTI

Prijavi se za ljetnu studentsku praksu u Coca-Coli HBC Hrvatska

Coca-Cola HBC Hrvatska kroz „Coke Summership” ljetnu praksu studentima omogućuje da steknu pravo poslovno iskustvo i profesionalno se usavrše. Prijaviti se mogu studenti svih sveučilišta, viših i visokih škola u Hrvatskoj do 29. travnja.Otvoren Poziv za socijalno uključivanje putem medija

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske je objavilo poziv 15. travnja, već kasneći u odnosu na aktualni Godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2019. godinu kojega je objavilo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.


Produžen rok za prijavu na Erasmus+ KA103 Natječaj za studijski boravak

Novi rok za prijavu je produžen do 26.travnja 2019. godine.


UNIDU sportski dan

Studentski zbor u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, ESN-om Dubrovnik te UNIDU Alumni klubom organizira UNIDU sportski dan koji će se održati u subotu 18. svibnja.