Dizajniraj logo i osvoji nagradu

Autor: , 13-06-2017
Dizajniraj logo i osvoji nagradu
Centralno europska inicijativa (CEI) otvorila je natječaj za izradu novog loga. Autor izabranoga rada dobit će novčanu nagradu od 1000 eura. Rok za prijavu je 21. kolovoza

Centralno europska inicijativa (CEI) otvorila je natječaj za izradu novog loga. Izabrani rad bit će i novčano nagrađen.

Novi logo Centralno europske inicijative trebao bi biti razrada sadašnjeg loga. Trebao bi biti jednostavan, energetičan i inovativan te sadržavati slova „CEI“ i puno ime organizacije. Logo treba predstavljati organizaciju od 18 članova koja potiče regionalnu kooperaciju i europsku integraciju. Dizajn bi trebao biti u boji, ali bi trebao biti funkcionalan i u crno-bijeloj varijanti. Specifične boje koje moraju biti uključene su bijela, plava i žuta, a kandidati mogu priložiti i varijantu s drugim bojama.

Na natječaj se mogu prijaviti samo osobe koje žive u zemljama članicama organizacije. To mogu biti pojedinci i tvrtke koje se bave grafičkim dizajnom. Svaki kandidati mora priložiti svoj prijedlog za logo u visokoj rezoluciji, sa napisanim opisom dizajna i kontakt podatcima.

Autor pobjedničkog dizajna dobit će novčanu nagradu u iznosu od 1000 eura.

Za prijavu je potrebno ispuniti online obrazac i poslati prijedlog loga na info@cei.int.

Rok za prijavu: 21. kolovoza.

Više informacija ovdje.


NOVOSTI

Raspisan natječaj za nagradu Goran za mlade pjesnike

Natječajem se potiče mlade da predaju svoje privatne rukopise i pretvore ih u svoje prvo objavljeno djelo. Cjelovite zbirke pjesama moguće je poslati do 31. prosinca.


Likovnica Udruge mladih Orlando: Vuneni Božić

Riječ je o besplatnoj radionici izrade božićnih ukrasa od vune koju su vodile sestre Ivana Miloglav Ivanković, akademska slikarica i Mara Miloglav Moretić, dizajnerica tekstila i odjeće.


Sveučilište u Dubrovniku ugostilo Hanu Hadžiavdagić Tabaković

Novinarka, TV voditeljica i lifestyle influencerica Hana HadžiavdagićTabaković održala je predavanje “Moć društvenih mreža” danas na Sveučilištu u Dubrovnikuu organizaciji Studentskog zbora.


Natjecanje za najbolju kratku priču KRONOmetaFora

Otvorene su prijave za natjecanje za najbolju kratku priču KRONOmetaFora 2019. Natječaj je otvoren svima, a priča mora biti na hrvatskom jeziku. Rok za prijavu je 15. ožujka.


Prosinac u Centru za mlade!

Brojna događanja organiziraju se u Centru za mlade!