Fotografijom do opreme i nagrade

Autor: , 22-06-2017
Fotografijom do opreme i nagrade
Otvorene su prijave za jedanaesto po redu Sony World Photography Awards natjecanje za 2018. godinu. Osvoji opremu i novčanu nagradu.

Otvorene su prijave za jedanaesto po redu Sony World Photography Awards natjecanje za 2018. godinu.

Natjecatelji se mogu prijaviti na jedno od četiri kategorije: profesionalno (žiri unutar 10 kategorija bira najbolji na temelju više radova), otvoreno (žiri unutar 10 kategorija bira najbolju fotografiju), za mlade (namijenjeno fotografima između 12 i 19 godina, žiri bira najbolju fotografiju na temu „Moj okoliš“), student fokus (za studente fotografije).

Godišnja izložba sa natjecanja održat će se u Londonu gdje će biti izloženi radovi pobjednika svih kategorija te onih koji su bili u užem izboru. Fotografije će se izdati i u godišnjoj knjizi pobjednika.

Pobjednik svake kategorije osvojit će opremu za digitalno snimanje. Uz to, dobitnik nagrade za Fotografa godine osvojit će novčanu nagradu u iznosu od 25 tisuća dolara, a pobjednik u kategoriji otvorenog natjecanja iznos od 5 000 dolara.

Rok za prijavu: 9. siječnja 2018.

Više informacija ovdje.


NOVOSTI

Raspisan natječaj za nagradu Goran za mlade pjesnike

Natječajem se potiče mlade da predaju svoje privatne rukopise i pretvore ih u svoje prvo objavljeno djelo. Cjelovite zbirke pjesama moguće je poslati do 31. prosinca.


Likovnica Udruge mladih Orlando: Vuneni Božić

Riječ je o besplatnoj radionici izrade božićnih ukrasa od vune koju su vodile sestre Ivana Miloglav Ivanković, akademska slikarica i Mara Miloglav Moretić, dizajnerica tekstila i odjeće.


Sveučilište u Dubrovniku ugostilo Hanu Hadžiavdagić Tabaković

Novinarka, TV voditeljica i lifestyle influencerica Hana HadžiavdagićTabaković održala je predavanje “Moć društvenih mreža” danas na Sveučilištu u Dubrovnikuu organizaciji Studentskog zbora.


Natjecanje za najbolju kratku priču KRONOmetaFora

Otvorene su prijave za natjecanje za najbolju kratku priču KRONOmetaFora 2019. Natječaj je otvoren svima, a priča mora biti na hrvatskom jeziku. Rok za prijavu je 15. ožujka.


Prosinac u Centru za mlade!

Brojna događanja organiziraju se u Centru za mlade!