Fotografijom do opreme i nagrade

Autor: , 22-06-2017
Fotografijom do opreme i nagrade
Otvorene su prijave za jedanaesto po redu Sony World Photography Awards natjecanje za 2018. godinu. Osvoji opremu i novčanu nagradu.

Otvorene su prijave za jedanaesto po redu Sony World Photography Awards natjecanje za 2018. godinu.

Natjecatelji se mogu prijaviti na jedno od četiri kategorije: profesionalno (žiri unutar 10 kategorija bira najbolji na temelju više radova), otvoreno (žiri unutar 10 kategorija bira najbolju fotografiju), za mlade (namijenjeno fotografima između 12 i 19 godina, žiri bira najbolju fotografiju na temu „Moj okoliš“), student fokus (za studente fotografije).

Godišnja izložba sa natjecanja održat će se u Londonu gdje će biti izloženi radovi pobjednika svih kategorija te onih koji su bili u užem izboru. Fotografije će se izdati i u godišnjoj knjizi pobjednika.

Pobjednik svake kategorije osvojit će opremu za digitalno snimanje. Uz to, dobitnik nagrade za Fotografa godine osvojit će novčanu nagradu u iznosu od 25 tisuća dolara, a pobjednik u kategoriji otvorenog natjecanja iznos od 5 000 dolara.

Rok za prijavu: 9. siječnja 2018.

Više informacija ovdje.


NOVOSTI

Prijavi se za ljetnu studentsku praksu u Coca-Coli HBC Hrvatska

Coca-Cola HBC Hrvatska kroz „Coke Summership” ljetnu praksu studentima omogućuje da steknu pravo poslovno iskustvo i profesionalno se usavrše. Prijaviti se mogu studenti svih sveučilišta, viših i visokih škola u Hrvatskoj do 29. travnja.Otvoren Poziv za socijalno uključivanje putem medija

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske je objavilo poziv 15. travnja, već kasneći u odnosu na aktualni Godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2019. godinu kojega je objavilo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.


Produžen rok za prijavu na Erasmus+ KA103 Natječaj za studijski boravak

Novi rok za prijavu je produžen do 26.travnja 2019. godine.


UNIDU sportski dan

Studentski zbor u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, ESN-om Dubrovnik te UNIDU Alumni klubom organizira UNIDU sportski dan koji će se održati u subotu 18. svibnja.