Studentske radionice u Pragu

Autor: , 28-06-2017
Studentske radionice u Pragu
U okviru simpozija Porous Borders u Pragu, održati će se nekoliko jednodnevnih studentskih radionica posvećenih scenografiji. Radionice će se održati 13. listopada. Sudjelovanje u programu se ne naplaćuje dok troškove puta, smještaja i dnevnice sn

U okviru simpozija Porous Borders u Pragu, održati će se nekoliko jednodnevnih studentskih radionica posvećenih scenografiji. Radionice će se održati 13. listopada.

Radionice pod nazivom 36Q° namijenjene su studentima umjetničkih i kazališnih studija. Radionicu Thinking Through Thresholds će voditi Anne Karin ten Bosch i Liesbeth Groot Nibbelink. Na radionici može sudjelovat do 25 sudionika. Namijenjena je studentima iz područja dramske umjetnosti, scenografije i kazališne dramaturgije.

Joost van Wijmen vodit će radionicu Encounter 4. Broj sudionika je ograničen na 20. Namijenjena studentima iz područja scenografije, kazališne dramaturgije i režije.

Radionicu Shifting Outlines vodit će Jana Preková. Namijenjena je studentima s akademija likovnih umjetnosti. Na radionicu će biti prihvaćeno do 12 sudionika.

Prijave se vrše preko online obrasca. Za sve tri radionice je potrebno priložiti životopis, a za Encounter 4 i Shifting Outlines potrebno je i motivacijski pismo.

Sudjelovanje u programu se ne naplaćuje dok troškove puta, smještaja i dnevnice snose sami sudionici.

Rok za prijavu 30. rujna 2017.

Više informacija ovdje.

 


NOVOSTI

Raspisan natječaj za nagradu Goran za mlade pjesnike

Natječajem se potiče mlade da predaju svoje privatne rukopise i pretvore ih u svoje prvo objavljeno djelo. Cjelovite zbirke pjesama moguće je poslati do 31. prosinca.


Likovnica Udruge mladih Orlando: Vuneni Božić

Riječ je o besplatnoj radionici izrade božićnih ukrasa od vune koju su vodile sestre Ivana Miloglav Ivanković, akademska slikarica i Mara Miloglav Moretić, dizajnerica tekstila i odjeće.


Sveučilište u Dubrovniku ugostilo Hanu Hadžiavdagić Tabaković

Novinarka, TV voditeljica i lifestyle influencerica Hana HadžiavdagićTabaković održala je predavanje “Moć društvenih mreža” danas na Sveučilištu u Dubrovnikuu organizaciji Studentskog zbora.


Natjecanje za najbolju kratku priču KRONOmetaFora

Otvorene su prijave za natjecanje za najbolju kratku priču KRONOmetaFora 2019. Natječaj je otvoren svima, a priča mora biti na hrvatskom jeziku. Rok za prijavu je 15. ožujka.


Prosinac u Centru za mlade!

Brojna događanja organiziraju se u Centru za mlade!