Studentske radionice u Pragu

Autor: , 28-06-2017
Studentske radionice u Pragu
U okviru simpozija Porous Borders u Pragu, održati će se nekoliko jednodnevnih studentskih radionica posvećenih scenografiji. Radionice će se održati 13. listopada. Sudjelovanje u programu se ne naplaćuje dok troškove puta, smještaja i dnevnice sn

U okviru simpozija Porous Borders u Pragu, održati će se nekoliko jednodnevnih studentskih radionica posvećenih scenografiji. Radionice će se održati 13. listopada.

Radionice pod nazivom 36Q° namijenjene su studentima umjetničkih i kazališnih studija. Radionicu Thinking Through Thresholds će voditi Anne Karin ten Bosch i Liesbeth Groot Nibbelink. Na radionici može sudjelovat do 25 sudionika. Namijenjena je studentima iz područja dramske umjetnosti, scenografije i kazališne dramaturgije.

Joost van Wijmen vodit će radionicu Encounter 4. Broj sudionika je ograničen na 20. Namijenjena studentima iz područja scenografije, kazališne dramaturgije i režije.

Radionicu Shifting Outlines vodit će Jana Preková. Namijenjena je studentima s akademija likovnih umjetnosti. Na radionicu će biti prihvaćeno do 12 sudionika.

Prijave se vrše preko online obrasca. Za sve tri radionice je potrebno priložiti životopis, a za Encounter 4 i Shifting Outlines potrebno je i motivacijski pismo.

Sudjelovanje u programu se ne naplaćuje dok troškove puta, smještaja i dnevnice snose sami sudionici.

Rok za prijavu 30. rujna 2017.

Više informacija ovdje.

 


NOVOSTI

Prijavi se za ljetnu studentsku praksu u Coca-Coli HBC Hrvatska

Coca-Cola HBC Hrvatska kroz „Coke Summership” ljetnu praksu studentima omogućuje da steknu pravo poslovno iskustvo i profesionalno se usavrše. Prijaviti se mogu studenti svih sveučilišta, viših i visokih škola u Hrvatskoj do 29. travnja.Otvoren Poziv za socijalno uključivanje putem medija

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske je objavilo poziv 15. travnja, već kasneći u odnosu na aktualni Godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2019. godinu kojega je objavilo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.


Produžen rok za prijavu na Erasmus+ KA103 Natječaj za studijski boravak

Novi rok za prijavu je produžen do 26.travnja 2019. godine.


UNIDU sportski dan

Studentski zbor u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, ESN-om Dubrovnik te UNIDU Alumni klubom organizira UNIDU sportski dan koji će se održati u subotu 18. svibnja.