Studentske radionice u Pragu

Autor: , 28-06-2017
Studentske radionice u Pragu
U okviru simpozija Porous Borders u Pragu, održati će se nekoliko jednodnevnih studentskih radionica posvećenih scenografiji. Radionice će se održati 13. listopada. Sudjelovanje u programu se ne naplaćuje dok troškove puta, smještaja i dnevnice sn

U okviru simpozija Porous Borders u Pragu, održati će se nekoliko jednodnevnih studentskih radionica posvećenih scenografiji. Radionice će se održati 13. listopada.

Radionice pod nazivom 36Q° namijenjene su studentima umjetničkih i kazališnih studija. Radionicu Thinking Through Thresholds će voditi Anne Karin ten Bosch i Liesbeth Groot Nibbelink. Na radionici može sudjelovat do 25 sudionika. Namijenjena je studentima iz područja dramske umjetnosti, scenografije i kazališne dramaturgije.

Joost van Wijmen vodit će radionicu Encounter 4. Broj sudionika je ograničen na 20. Namijenjena studentima iz područja scenografije, kazališne dramaturgije i režije.

Radionicu Shifting Outlines vodit će Jana Preková. Namijenjena je studentima s akademija likovnih umjetnosti. Na radionicu će biti prihvaćeno do 12 sudionika.

Prijave se vrše preko online obrasca. Za sve tri radionice je potrebno priložiti životopis, a za Encounter 4 i Shifting Outlines potrebno je i motivacijski pismo.

Sudjelovanje u programu se ne naplaćuje dok troškove puta, smještaja i dnevnice snose sami sudionici.

Rok za prijavu 30. rujna 2017.

Više informacija ovdje.

 


NOVOSTI

Welcome Week

Novi Erasmus studenti došli u Dubrovnik


Long Term ESC (EVS) in Batavialand

Traže se 3 volontera za dugoročni projekt u Nizozemskoj


Francuska vlada stipendira

Natječaj za studente na diplomskom i poslijediplomskom, za iduću akademsku godinu.


Razmjena mladih u Šibeniku

Udruga Argonauta traži 5 pet sudionika za hrvatski tim razmjene mladih pod nazivom 'Stop, drop and role!' na temu klimatske promjene i šumskih požara. Razmjena će se održati od 6. do 15. travnja 2019. u Šibeniku.


IAESTE CROATIA

Natječaj za dodjelu stručne prakse u inozemstvu