Natječaj: LensCulture Street Photography Awards

Autor: , 30-06-2017
Natječaj: LensCulture Street Photography Awards
LensCulture Street Photography Awards poziva fotografe da prijave svoje radove na temu uličnih fotografija. Finaliste očekuju brojne nagrade, uključujući sudjelovanje na izložbama te novčane nagrade.

Otvoren je natječaj za treći po redu LensCulture Street Photography Awards za radove na temu uličnih fotografija.

Fotografi su pozvani da pošalju radove koji prikazuju izuzetne životne trenutke koji se događaju na ulicama njihovih gradova. Natječaj je otvoren različitim žanrovima ulične fotografije.

Finalistima će biti osigurana međunarodna vidljivost, radovi će im biti izloženi u San Franciscu i na drugim međunarodnim fotografskim festivalima te će osvojiti i novčane nagrade.

Može se prijaviti jedna ili više fotografija. Po prvi puta ove godine prijave za pojedinačne fotografije su besplatne. Prijaviti se možete preko online obrasca.

Rok za prijavu: 1. kolovoz.

Više o natjecanju ovdje.


NOVOSTI

Otvoren Poziv za socijalno uključivanje putem medija

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske je objavilo poziv 15. travnja, već kasneći u odnosu na aktualni Godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2019. godinu kojega je objavilo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.


Produžen rok za prijavu na Erasmus+ KA103 Natječaj za studijski boravak

Novi rok za prijavu je produžen do 26.travnja 2019. godine.


UNIDU sportski dan

Studentski zbor u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, ESN-om Dubrovnik te UNIDU Alumni klubom organizira UNIDU sportski dan koji će se održati u subotu 18. svibnja.


U tijeku su prijave za Ljetnu školu hrvatskog i njemačkog jezika u Puli

Troškove ljetne škole, smještaj u dvokrevetnim sobama, polupansion, troškove održavanja nastave, organiziranje izleta i ostalih popratnih sadržaja, snosi austrijsko Ministarstvo znanosti (BMWK).