Natječaj: LensCulture Street Photography Awards

Autor: , 30-06-2017
Natječaj: LensCulture Street Photography Awards
LensCulture Street Photography Awards poziva fotografe da prijave svoje radove na temu uličnih fotografija. Finaliste očekuju brojne nagrade, uključujući sudjelovanje na izložbama te novčane nagrade.

Otvoren je natječaj za treći po redu LensCulture Street Photography Awards za radove na temu uličnih fotografija.

Fotografi su pozvani da pošalju radove koji prikazuju izuzetne životne trenutke koji se događaju na ulicama njihovih gradova. Natječaj je otvoren različitim žanrovima ulične fotografije.

Finalistima će biti osigurana međunarodna vidljivost, radovi će im biti izloženi u San Franciscu i na drugim međunarodnim fotografskim festivalima te će osvojiti i novčane nagrade.

Može se prijaviti jedna ili više fotografija. Po prvi puta ove godine prijave za pojedinačne fotografije su besplatne. Prijaviti se možete preko online obrasca.

Rok za prijavu: 1. kolovoz.

Više o natjecanju ovdje.


NOVOSTI

Poziv na Okrugli stol radionice 'Anatomija srama'

U sklopu radionice Anatomija srama održat će se okrugli stol otvoren za javnost danas, 21. kolovoza u 17.00 sati u palači u Ulici braće Andrijića.


Imenujte zvijezdu!

I ovog ljeta nastavlja se stvarati tradicija astronomije u Dubrovniku.


Radionica 'Anatomija srama'

Dubrovačke ljetne igre i BoliMe organiziraju trodnevnu radionicu za mlade pod nazivom „Anatomija srama“ od 19. do 21. kolovoza.


Javni poziv za predlaganje aktivnosti u sklopu manifestacije “Dani kreativnih i kulturnih industrija

DURA, u suradnji s Gradom Dubrovnikom poziva vas da predložite aktivnosti i postanete dio trodnevne manifestacije “Dani kreativnih i kulturnih industrija” koja će se održati od 13. do 15.11.19. na različitim na različitim lokacijama u Dubrovniku.


Povodom izdavanja milijunte potvrde, Youthpass te nagrađuje!

Priključi se i ti svečanosti izdavanja milijuntog Youthpassa, osmisli kreativni slogan s asocijacijama na: mlade, Youthpass, kompetencije, neformalno učenje, a mi ćemo tvoj trud nagraditi vrijednim nagradama!