Natječaj: LensCulture Street Photography Awards

Autor: , 30-06-2017
Natječaj: LensCulture Street Photography Awards
LensCulture Street Photography Awards poziva fotografe da prijave svoje radove na temu uličnih fotografija. Finaliste očekuju brojne nagrade, uključujući sudjelovanje na izložbama te novčane nagrade.

Otvoren je natječaj za treći po redu LensCulture Street Photography Awards za radove na temu uličnih fotografija.

Fotografi su pozvani da pošalju radove koji prikazuju izuzetne životne trenutke koji se događaju na ulicama njihovih gradova. Natječaj je otvoren različitim žanrovima ulične fotografije.

Finalistima će biti osigurana međunarodna vidljivost, radovi će im biti izloženi u San Franciscu i na drugim međunarodnim fotografskim festivalima te će osvojiti i novčane nagrade.

Može se prijaviti jedna ili više fotografija. Po prvi puta ove godine prijave za pojedinačne fotografije su besplatne. Prijaviti se možete preko online obrasca.

Rok za prijavu: 1. kolovoz.

Više o natjecanju ovdje.


NOVOSTI

Edukacija lokalnih udruga o društvenom poduzetništvu

Odrzana je prva edukacija u sklopu AdriAwareness projekta koji je financiran od strane Ministarstva demografije, mladih, obitelji i socijalnih politika.


Traže se volonteri za DIGI-WOOD projekt u Finskoj

Metsäkartano Youth Centre i Hyvärilä Youth Centre iz Finske traže dvoje mladih volontera iz Hrvatske.


Filmski festival Girls Impact the World nudi vrijedne nagrade

The Girls Impact the World Film Festival raspisao je natječaj za kratke filmove na temu problema s kojima se djevojke i žene susreću diljem svijeta. Natječaj je otvoren za učenike srednjih škola i studente preddiplomskih studija iz cijeloga svijeta


Treći festivalski vikend DZF: Veselje za velike i male na Dubrovačkom zimskom festivalu

Treći festivalski vikend na 5. Dubrovačkom zimskom festivalu donosi programe koji će razveseliti i velike i male!


Program Centra za mlade u Uvali prebačen je sa subote na nedjelju

Program Centra za mlade u sklopu Šarene zime u Uvali Lapad u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala je zbog loše vremenske prognoze prebačen sa subote na nedjelju!