Seminar: "Ništa bez tebe: kako kvalitetno uključiti mlade u proces izrade novog Nacionalnog programa za mlade?''

Autor: , 30-06-2017
Seminar:
U sklopu projekta Korak naprijed: zajedno do nove strategije za mlade kojeg partnerski provode Mreža mladih Hrvatske (MMH) i Zajednica informativnih centara za mlade u Hrvatskoj (ZICM) u Pirovcu se 15. – 17.07.2017. organizira trodnevni seminar.

Pozivaju se mlade osobe od 15-30 godina starosti da se prijave za sudjelovanje putem online prijavnice https://goo.gl/forms/dzEGhfQMJakebYOF2

Rok za prijavu je 10.srpnja.


Na seminaru će biti govora o izradi novog Nacionalnog programa za mlade te o važnosti kvalitete procesa njegove izrade.

Biti će otvorene teme obrazovanja, zapošljavanja, kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, zdravlja, kulture, mobilnosti te je iznimno bitno dobiti relevantno mišljenje mladih ljudi o svakoj navedenoj temi, a sve u cilju što kvalitetnije izrade novog Nacionalnog programa za mlade.


Putem ovoga seminara sudionici će dobiti smjernice kako uključiti u kreiranje politika za mlade na lokalnoj i nacionalnoj razini.
Iskoristi priliku i prijavi se za sudjelovanje na seminaru, tvoje mišljenje nam je iznimno bitno!,

 

Svim sudionicima koji budu odabrani za sudjelovanje na seminaru, organizator će pokriti sve troškove sudjelovanja, uključujući troškove smještaja, prehrane i putovanja. Informacije o mjestu održavanja seminara, smještaju, povratu putnih troškova te svim drugim informacijama nužnim za uspješno sudjelovanje na seminaru, odabrani sudionici primiti će putem e-maila nekoliko dana prije samog seminara.


NOVOSTI

Otvoren Poziv za socijalno uključivanje putem medija

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske je objavilo poziv 15. travnja, već kasneći u odnosu na aktualni Godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2019. godinu kojega je objavilo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.


Produžen rok za prijavu na Erasmus+ KA103 Natječaj za studijski boravak

Novi rok za prijavu je produžen do 26.travnja 2019. godine.


UNIDU sportski dan

Studentski zbor u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, ESN-om Dubrovnik te UNIDU Alumni klubom organizira UNIDU sportski dan koji će se održati u subotu 18. svibnja.


U tijeku su prijave za Ljetnu školu hrvatskog i njemačkog jezika u Puli

Troškove ljetne škole, smještaj u dvokrevetnim sobama, polupansion, troškove održavanja nastave, organiziranje izleta i ostalih popratnih sadržaja, snosi austrijsko Ministarstvo znanosti (BMWK).