Seminar: "Ništa bez tebe: kako kvalitetno uključiti mlade u proces izrade novog Nacionalnog programa za mlade?''

Autor: , 30-06-2017
Seminar:
U sklopu projekta Korak naprijed: zajedno do nove strategije za mlade kojeg partnerski provode Mreža mladih Hrvatske (MMH) i Zajednica informativnih centara za mlade u Hrvatskoj (ZICM) u Pirovcu se 15. – 17.07.2017. organizira trodnevni seminar.

Pozivaju se mlade osobe od 15-30 godina starosti da se prijave za sudjelovanje putem online prijavnice https://goo.gl/forms/dzEGhfQMJakebYOF2

Rok za prijavu je 10.srpnja.


Na seminaru će biti govora o izradi novog Nacionalnog programa za mlade te o važnosti kvalitete procesa njegove izrade.

Biti će otvorene teme obrazovanja, zapošljavanja, kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, zdravlja, kulture, mobilnosti te je iznimno bitno dobiti relevantno mišljenje mladih ljudi o svakoj navedenoj temi, a sve u cilju što kvalitetnije izrade novog Nacionalnog programa za mlade.


Putem ovoga seminara sudionici će dobiti smjernice kako uključiti u kreiranje politika za mlade na lokalnoj i nacionalnoj razini.
Iskoristi priliku i prijavi se za sudjelovanje na seminaru, tvoje mišljenje nam je iznimno bitno!,

 

Svim sudionicima koji budu odabrani za sudjelovanje na seminaru, organizator će pokriti sve troškove sudjelovanja, uključujući troškove smještaja, prehrane i putovanja. Informacije o mjestu održavanja seminara, smještaju, povratu putnih troškova te svim drugim informacijama nužnim za uspješno sudjelovanje na seminaru, odabrani sudionici primiti će putem e-maila nekoliko dana prije samog seminara.


NOVOSTI

Poziv na Okrugli stol radionice 'Anatomija srama'

U sklopu radionice Anatomija srama održat će se okrugli stol otvoren za javnost danas, 21. kolovoza u 17.00 sati u palači u Ulici braće Andrijića.


Imenujte zvijezdu!

I ovog ljeta nastavlja se stvarati tradicija astronomije u Dubrovniku.


Radionica 'Anatomija srama'

Dubrovačke ljetne igre i BoliMe organiziraju trodnevnu radionicu za mlade pod nazivom „Anatomija srama“ od 19. do 21. kolovoza.


Javni poziv za predlaganje aktivnosti u sklopu manifestacije “Dani kreativnih i kulturnih industrija

DURA, u suradnji s Gradom Dubrovnikom poziva vas da predložite aktivnosti i postanete dio trodnevne manifestacije “Dani kreativnih i kulturnih industrija” koja će se održati od 13. do 15.11.19. na različitim na različitim lokacijama u Dubrovniku.


Povodom izdavanja milijunte potvrde, Youthpass te nagrađuje!

Priključi se i ti svečanosti izdavanja milijuntog Youthpassa, osmisli kreativni slogan s asocijacijama na: mlade, Youthpass, kompetencije, neformalno učenje, a mi ćemo tvoj trud nagraditi vrijednim nagradama!