Seminar: "Ništa bez tebe: kako kvalitetno uključiti mlade u proces izrade novog Nacionalnog programa za mlade?''

Autor: , 30-06-2017
Seminar:
U sklopu projekta Korak naprijed: zajedno do nove strategije za mlade kojeg partnerski provode Mreža mladih Hrvatske (MMH) i Zajednica informativnih centara za mlade u Hrvatskoj (ZICM) u Pirovcu se 15. – 17.07.2017. organizira trodnevni seminar.

Pozivaju se mlade osobe od 15-30 godina starosti da se prijave za sudjelovanje putem online prijavnice https://goo.gl/forms/dzEGhfQMJakebYOF2

Rok za prijavu je 10.srpnja.


Na seminaru će biti govora o izradi novog Nacionalnog programa za mlade te o važnosti kvalitete procesa njegove izrade.

Biti će otvorene teme obrazovanja, zapošljavanja, kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, zdravlja, kulture, mobilnosti te je iznimno bitno dobiti relevantno mišljenje mladih ljudi o svakoj navedenoj temi, a sve u cilju što kvalitetnije izrade novog Nacionalnog programa za mlade.


Putem ovoga seminara sudionici će dobiti smjernice kako uključiti u kreiranje politika za mlade na lokalnoj i nacionalnoj razini.
Iskoristi priliku i prijavi se za sudjelovanje na seminaru, tvoje mišljenje nam je iznimno bitno!,

 

Svim sudionicima koji budu odabrani za sudjelovanje na seminaru, organizator će pokriti sve troškove sudjelovanja, uključujući troškove smještaja, prehrane i putovanja. Informacije o mjestu održavanja seminara, smještaju, povratu putnih troškova te svim drugim informacijama nužnim za uspješno sudjelovanje na seminaru, odabrani sudionici primiti će putem e-maila nekoliko dana prije samog seminara.


NOVOSTI

Welcome Week

Novi Erasmus studenti došli u Dubrovnik


Long Term ESC (EVS) in Batavialand

Traže se 3 volontera za dugoročni projekt u Nizozemskoj


Francuska vlada stipendira

Natječaj za studente na diplomskom i poslijediplomskom, za iduću akademsku godinu.


Razmjena mladih u Šibeniku

Udruga Argonauta traži 5 pet sudionika za hrvatski tim razmjene mladih pod nazivom 'Stop, drop and role!' na temu klimatske promjene i šumskih požara. Razmjena će se održati od 6. do 15. travnja 2019. u Šibeniku.


IAESTE CROATIA

Natječaj za dodjelu stručne prakse u inozemstvu