Seminar: "Ništa bez tebe: kako kvalitetno uključiti mlade u proces izrade novog Nacionalnog programa za mlade?''

Autor: , 30-06-2017
Seminar:
U sklopu projekta Korak naprijed: zajedno do nove strategije za mlade kojeg partnerski provode Mreža mladih Hrvatske (MMH) i Zajednica informativnih centara za mlade u Hrvatskoj (ZICM) u Pirovcu se 15. – 17.07.2017. organizira trodnevni seminar.

Pozivaju se mlade osobe od 15-30 godina starosti da se prijave za sudjelovanje putem online prijavnice https://goo.gl/forms/dzEGhfQMJakebYOF2

Rok za prijavu je 10.srpnja.


Na seminaru će biti govora o izradi novog Nacionalnog programa za mlade te o važnosti kvalitete procesa njegove izrade.

Biti će otvorene teme obrazovanja, zapošljavanja, kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, zdravlja, kulture, mobilnosti te je iznimno bitno dobiti relevantno mišljenje mladih ljudi o svakoj navedenoj temi, a sve u cilju što kvalitetnije izrade novog Nacionalnog programa za mlade.


Putem ovoga seminara sudionici će dobiti smjernice kako uključiti u kreiranje politika za mlade na lokalnoj i nacionalnoj razini.
Iskoristi priliku i prijavi se za sudjelovanje na seminaru, tvoje mišljenje nam je iznimno bitno!,

 

Svim sudionicima koji budu odabrani za sudjelovanje na seminaru, organizator će pokriti sve troškove sudjelovanja, uključujući troškove smještaja, prehrane i putovanja. Informacije o mjestu održavanja seminara, smještaju, povratu putnih troškova te svim drugim informacijama nužnim za uspješno sudjelovanje na seminaru, odabrani sudionici primiti će putem e-maila nekoliko dana prije samog seminara.


NOVOSTI

Edukacija lokalnih udruga o društvenom poduzetništvu

Odrzana je prva edukacija u sklopu AdriAwareness projekta koji je financiran od strane Ministarstva demografije, mladih, obitelji i socijalnih politika.


Traže se volonteri za DIGI-WOOD projekt u Finskoj

Metsäkartano Youth Centre i Hyvärilä Youth Centre iz Finske traže dvoje mladih volontera iz Hrvatske.


Filmski festival Girls Impact the World nudi vrijedne nagrade

The Girls Impact the World Film Festival raspisao je natječaj za kratke filmove na temu problema s kojima se djevojke i žene susreću diljem svijeta. Natječaj je otvoren za učenike srednjih škola i studente preddiplomskih studija iz cijeloga svijeta


Treći festivalski vikend DZF: Veselje za velike i male na Dubrovačkom zimskom festivalu

Treći festivalski vikend na 5. Dubrovačkom zimskom festivalu donosi programe koji će razveseliti i velike i male!


Program Centra za mlade u Uvali prebačen je sa subote na nedjelju

Program Centra za mlade u sklopu Šarene zime u Uvali Lapad u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala je zbog loše vremenske prognoze prebačen sa subote na nedjelju!