Stipendije Sveučilišta Libertas

Autor: , 28-08-2017
Stipendije Sveučilišta Libertas
Libertas međunarodno sveučilište svake godine stipendira mlade i nadarene osobe koju su svoju izvrsnost pokazali kroz postignuća tokom srednjoškolskog obrazovanja i radi nedostatnih financijskih sredstava nisu u mogućnosti studirati na Libertasu

 Zbog toga je Libertas osnovao Fond za stipendije čija sredstva iznose 500.000,00 kn i namijenjena su stipendiranju školarina studenata na sveučilišnim i stručnim studijima preddiplomske razine. Putem programa za stipendiranje veliki broj studenata ima priliku steći vrhunsko obrazovanje koje im pruža mogućnost izgradnje uspješne poslovne ili akademske karijere u zemlji ili inozemstvu.

Stipendije pokrivaju cjelokupne troškove ili dio troškova odabranog studijskog programa na Libertasu, a prijaviti se mogu učenici završnih razreda srednjih škola i postojeći studenti Libertasa ovdje.

Koraci za prijavu na natječaj za stipendiju:
1. Ispunite elektronsku prijavnicu: Elektronska prijavnica za maturante / Elektronska prijavnica za postojeće studente
2. Preuzmite i proučite uvjete natječaja
3. Preuzmite, isprintajte i ispunite obrazac za prijavu: Obrazac za maturante / Obrazac za postojeće studente
4. Obrazac za prijavu i natječajnu dokumetaciju pošaljite poštom na našu adresu:

Sveučilište Libertas, Centar za karijere, Trg J. F. Kennedyja 6b, 10000 Zagreb,
s naznakom: „Za natječaj za dodjelu stipendije

Rok za podnošenje Zamolbe je do potrošnje sredstava iz stipendijskog fonda.
Za sve dodatne informacije i pomoć  kontaktirajte ili osobno dođite u Centar za karijere Libertas.

 


NOVOSTI

Predavanje o ratu u Hrvatskoj i ulozi međunarodnih aktora

U sklopu druge suradnje Libertas međunarodnog sveučilišta i Dubrovačkih knjižnica 18. veljače je u Čitaonici Narodne knjižnice Grad održano predavanje Vladimira Filipovića o Međunarodnoj zajednici i ratu u Hrvatskoj (1991-1995.).


Društvene promjene i umjetnost

U sklopu europskog programa Horizon 2020, traje natječaj za prijedloge umjetnickih produkcija koje koje se bave drustvenim promjenama.


LJETNA ŠKOLA Prilika za 10 stipendija za 10 ljetnih dana učenja u Latviji

Polaznici ljetne škole u Latviji imat će priliku naučiti nešto o latvijskoj kulturi i tradiciji. Dodjeljuje se 10 stipendija koje pokrivaju puno participaciju u programu, a pri njegovom uspješnom završetku moguće je dobiti potvrdu o sudjelovanju ko


Programi podrške 2019

Zaklada "Kultura nova" je objavila Javni poziv na predlaganje projekata u kategorijama: osmišljavanje međunarodnih suradničkih projekata i putovanje u inozemstvo radi selekcije programa.