POZIV NADARENIM I ZAINTERESIRANIM UČENICIMA ZA PRIRODNE ZNANOSTI

Autor: , 31-08-2017
POZIV NADARENIM I ZAINTERESIRANIM UČENICIMA ZA PRIRODNE ZNANOSTI
Udruga za promicanje prirodnih znanosti poziva nadarene i zainteresirane učenike da se priključe njihovom radu. Ove se godine organizira nastava iz predmeta: matematika, fizika, biologija i kemija za učenike 1. i 2. razreda srednje škole.

Dobrodošli su svi učenici koji u navedenim predmetima ostvaruju nadprosječne rezultate, pokazuju poseban interes, te posjeduju mogućnosti koje se mogu još više razviti intenzivnim radom.

Cilj Udruge je okupiti učenike koji žele učiti više, na zanimljiv i drukčiji način, kroz predavanja profesora, znanstvene izlete, predavanja gostujućih profesora i znanstvenika te vježbe u laboratoriju.

Udruga želi učenicima dati dobru startnu poziciju na njihovim budućim fakultetima, neophodno znanje za uspješno studiranje, ohrabriti ih, potaknuti i pomoći da ostanu u svijetu prirodnih znanosti.

Nastava će se održati u razdoblju od listopada do lipnja tekuće školske godine, ukupno 30 sati godišnje po predmetu, u grupama do 15 učenika. Moguće se prijaviti na nastavu iz dva predmeta. Mjesečna članarina za jedan predmet je 120 kn, a za dva 180 kn.

Prijavnica se nalazi na linku http://www.prirodne-znanosti-dubrovnik.com/prijavnica/ stranice gdje možete steći i detaljniji uvid u rad Udruge.

Ukoliko ste zainteresirani, pridružite se i budite dio jedne lijepe znanstvene priče.

Donator projekta: Zaklada Caboga Stiftung

 


NOVOSTI

Raspisan natječaj za nagradu Goran za mlade pjesnike

Natječajem se potiče mlade da predaju svoje privatne rukopise i pretvore ih u svoje prvo objavljeno djelo. Cjelovite zbirke pjesama moguće je poslati do 31. prosinca.


Likovnica Udruge mladih Orlando: Vuneni Božić

Riječ je o besplatnoj radionici izrade božićnih ukrasa od vune koju su vodile sestre Ivana Miloglav Ivanković, akademska slikarica i Mara Miloglav Moretić, dizajnerica tekstila i odjeće.


Sveučilište u Dubrovniku ugostilo Hanu Hadžiavdagić Tabaković

Novinarka, TV voditeljica i lifestyle influencerica Hana HadžiavdagićTabaković održala je predavanje “Moć društvenih mreža” danas na Sveučilištu u Dubrovnikuu organizaciji Studentskog zbora.


Natjecanje za najbolju kratku priču KRONOmetaFora

Otvorene su prijave za natjecanje za najbolju kratku priču KRONOmetaFora 2019. Natječaj je otvoren svima, a priča mora biti na hrvatskom jeziku. Rok za prijavu je 15. ožujka.


Prosinac u Centru za mlade!

Brojna događanja organiziraju se u Centru za mlade!