POZIV NADARENIM I ZAINTERESIRANIM UČENICIMA ZA PRIRODNE ZNANOSTI

Autor: , 31-08-2017
POZIV NADARENIM I ZAINTERESIRANIM UČENICIMA ZA PRIRODNE ZNANOSTI
Udruga za promicanje prirodnih znanosti poziva nadarene i zainteresirane učenike da se priključe njihovom radu. Ove se godine organizira nastava iz predmeta: matematika, fizika, biologija i kemija za učenike 1. i 2. razreda srednje škole.

Dobrodošli su svi učenici koji u navedenim predmetima ostvaruju nadprosječne rezultate, pokazuju poseban interes, te posjeduju mogućnosti koje se mogu još više razviti intenzivnim radom.

Cilj Udruge je okupiti učenike koji žele učiti više, na zanimljiv i drukčiji način, kroz predavanja profesora, znanstvene izlete, predavanja gostujućih profesora i znanstvenika te vježbe u laboratoriju.

Udruga želi učenicima dati dobru startnu poziciju na njihovim budućim fakultetima, neophodno znanje za uspješno studiranje, ohrabriti ih, potaknuti i pomoći da ostanu u svijetu prirodnih znanosti.

Nastava će se održati u razdoblju od listopada do lipnja tekuće školske godine, ukupno 30 sati godišnje po predmetu, u grupama do 15 učenika. Moguće se prijaviti na nastavu iz dva predmeta. Mjesečna članarina za jedan predmet je 120 kn, a za dva 180 kn.

Prijavnica se nalazi na linku http://www.prirodne-znanosti-dubrovnik.com/prijavnica/ stranice gdje možete steći i detaljniji uvid u rad Udruge.

Ukoliko ste zainteresirani, pridružite se i budite dio jedne lijepe znanstvene priče.

Donator projekta: Zaklada Caboga Stiftung

 


NOVOSTI

Otvoren Poziv za socijalno uključivanje putem medija

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske je objavilo poziv 15. travnja, već kasneći u odnosu na aktualni Godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2019. godinu kojega je objavilo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.


Produžen rok za prijavu na Erasmus+ KA103 Natječaj za studijski boravak

Novi rok za prijavu je produžen do 26.travnja 2019. godine.


UNIDU sportski dan

Studentski zbor u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, ESN-om Dubrovnik te UNIDU Alumni klubom organizira UNIDU sportski dan koji će se održati u subotu 18. svibnja.


U tijeku su prijave za Ljetnu školu hrvatskog i njemačkog jezika u Puli

Troškove ljetne škole, smještaj u dvokrevetnim sobama, polupansion, troškove održavanja nastave, organiziranje izleta i ostalih popratnih sadržaja, snosi austrijsko Ministarstvo znanosti (BMWK).