POZIV NADARENIM I ZAINTERESIRANIM UČENICIMA ZA PRIRODNE ZNANOSTI

Autor: , 31-08-2017
POZIV NADARENIM I ZAINTERESIRANIM UČENICIMA ZA PRIRODNE ZNANOSTI
Udruga za promicanje prirodnih znanosti poziva nadarene i zainteresirane učenike da se priključe njihovom radu. Ove se godine organizira nastava iz predmeta: matematika, fizika, biologija i kemija za učenike 1. i 2. razreda srednje škole.

Dobrodošli su svi učenici koji u navedenim predmetima ostvaruju nadprosječne rezultate, pokazuju poseban interes, te posjeduju mogućnosti koje se mogu još više razviti intenzivnim radom.

Cilj Udruge je okupiti učenike koji žele učiti više, na zanimljiv i drukčiji način, kroz predavanja profesora, znanstvene izlete, predavanja gostujućih profesora i znanstvenika te vježbe u laboratoriju.

Udruga želi učenicima dati dobru startnu poziciju na njihovim budućim fakultetima, neophodno znanje za uspješno studiranje, ohrabriti ih, potaknuti i pomoći da ostanu u svijetu prirodnih znanosti.

Nastava će se održati u razdoblju od listopada do lipnja tekuće školske godine, ukupno 30 sati godišnje po predmetu, u grupama do 15 učenika. Moguće se prijaviti na nastavu iz dva predmeta. Mjesečna članarina za jedan predmet je 120 kn, a za dva 180 kn.

Prijavnica se nalazi na linku http://www.prirodne-znanosti-dubrovnik.com/prijavnica/ stranice gdje možete steći i detaljniji uvid u rad Udruge.

Ukoliko ste zainteresirani, pridružite se i budite dio jedne lijepe znanstvene priče.

Donator projekta: Zaklada Caboga Stiftung

 


NOVOSTI

Poziv na Okrugli stol radionice 'Anatomija srama'

U sklopu radionice Anatomija srama održat će se okrugli stol otvoren za javnost danas, 21. kolovoza u 17.00 sati u palači u Ulici braće Andrijića.


Imenujte zvijezdu!

I ovog ljeta nastavlja se stvarati tradicija astronomije u Dubrovniku.


Radionica 'Anatomija srama'

Dubrovačke ljetne igre i BoliMe organiziraju trodnevnu radionicu za mlade pod nazivom „Anatomija srama“ od 19. do 21. kolovoza.


Javni poziv za predlaganje aktivnosti u sklopu manifestacije “Dani kreativnih i kulturnih industrija

DURA, u suradnji s Gradom Dubrovnikom poziva vas da predložite aktivnosti i postanete dio trodnevne manifestacije “Dani kreativnih i kulturnih industrija” koja će se održati od 13. do 15.11.19. na različitim na različitim lokacijama u Dubrovniku.


Povodom izdavanja milijunte potvrde, Youthpass te nagrađuje!

Priključi se i ti svečanosti izdavanja milijuntog Youthpassa, osmisli kreativni slogan s asocijacijama na: mlade, Youthpass, kompetencije, neformalno učenje, a mi ćemo tvoj trud nagraditi vrijednim nagradama!