Prijavite se za stažiranje u Bruxellesu

Autor: , 13-09-2017
Prijavite se za stažiranje u Bruxellesu
Ured zastupnika u Europskom parlamentu Davora Škrleca raspisuje natječaj za stažiste koji žele steći radno iskustvo i upoznati način funkcioniranja europskih institucija i politika, a ujedno doprinijeti zastupanju ciljeva održivog razvoja.

Osim što ćete imati priliku dva mjeseca stažirati u Bruxellesu u Belgiji uz primanje stipendijesukladne stipendiji u institucijama EU-a, sudjelovat ćete u brojnim aktivnostima: provođenju istraživanja za zastupnika u Europskom parlamentu, suradnji sa akreditiranim asistentima zastupnika Škrleca i kluba zastupnika Zelenih/ESS-a, suradnji s uredima u Hrvatskoj, uključujući podršku lokalnim asistentima pri organizaciji događaja i informiranju javnosti putem web stranica, društvenih mreža i bloga, izradi redovnih izvješća o radu i aktivnostima zastupnika u EU parlamentu te pripremi tekstova i članaka za mjesečnik Zeleni list.

Što se uvjeta tiče, morate biti državljani države članice EU-a, imati status studentice/studenta visokoobrazovne ustanove bilo kojeg usmjerenja ili imati tek završenu preddiplomsku ili diplomsku razinu studija (do 2 godine) te biti bez stručnog iskustva.

Kandidatkinje/kandidati moraju imati razinu znanja hrvatskog jezika C2. Potrebno je odlično poznavanje engleskog jezika kao prvog službenog jezika, a znanje drugog službenog jezika:francuskog/njemačkog/španjolskog/itd. je dodatna vrijednost.

Natječaj je otvoren do nedjelje, 24. rujna 2017. godine u 23:59 sati. Prijave pristigle nakon navedenog roka neće se uzimati u obzir. Kandidatkinje i kandidati koji zadovolje uvjete natječaja i budu odabrani za drugi, pisani dio natječaja, 9. listopada primit će obavijest o zadatku koji treba izvršiti putem e-maila.

Više informacija o uvjetima natječaja kao i kontakt podacima pronađite ovdje.


NOVOSTI

Welcome Week

Novi Erasmus studenti došli u Dubrovnik


Long Term ESC (EVS) in Batavialand

Traže se 3 volontera za dugoročni projekt u Nizozemskoj


Francuska vlada stipendira

Natječaj za studente na diplomskom i poslijediplomskom, za iduću akademsku godinu.


Razmjena mladih u Šibeniku

Udruga Argonauta traži 5 pet sudionika za hrvatski tim razmjene mladih pod nazivom 'Stop, drop and role!' na temu klimatske promjene i šumskih požara. Razmjena će se održati od 6. do 15. travnja 2019. u Šibeniku.


IAESTE CROATIA

Natječaj za dodjelu stručne prakse u inozemstvu